Bedrijfspanden nieuws

AVG / Privacyverklaring

25-05-2018

AVG / Privacyverklaring 

Vanaf vandaag, 25 mei 2018, is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

 Geld lenen voor bedrijfsvastgoed

28-02-2018

Als ondernemer kan het interessant zijn een bedrijfspand te kopen in plaats van te huren omdat de maandelijkse kosten lager kunnen uitvallen. Zelf investeren in bedrijfsvastgoed is echter niet bepaald goedkoop. Een kantoor met een redelijk oppervlakte kan zomaar een paar ton kosten. Een optie is dan om te kiezen voor geld lenen om dit te financieren.Welke inboedelverzekering voor bedrijfspand?

15-11-2017

Net als particulieren kunnen ook ondernemers een goede inboedelverzekering gebruiken. Toch sluit een bedrijf niet dezelfde verzekering af als een particulier. Wij vertellen je alles wat je moet weten voor het afsluiten van een inboedelverzekering voor een bedrijfspand.Op zoek naar een passend energiecontract voor uw bedrijfspand?

03-10-2017

Als u een bedrijfspand huurt of koopt, zijn er een aantal praktische zaken die geregeld moeten worden. Een energiecontract is bijvoorbeeld niet geheel onbelangrijk. Veel energieleveranciers bieden zakelijke energiecontracten aan. Wij vertellen u waar u rekening mee moet houden bij de keuze voor een zakelijk energiecontract voor uw bedrijfspand.Tips voor het verminderen van de energiekosten van bedrijfspanden

25-09-2017

Tips voor het verminderen van de energiekosten van bedrijfspanden

Voor uw bedrijf biedt de energierekening een grote kans om geld te besparen. De rekening is vaak onnodig hoog. Het loont daarom de moeite om te kiezen voor energie vergelijken en daarmee gunstigere tarieven te vinden. Dit artikel geeft een overzicht met de beste tips voor het verlagen van uw energieverbruik en de kosten van energie.