Bedrijfspanden nieuws

Wat is een zakelijk onderhoudscontract en waarvoor zijn deze bedoeld?

22-07-2019

Onder een zakelijk onderhoudscontract wordt een contract verstaan voor het onderhoud van het bedrijfspand. Hierbij kan gedacht worden aan ICT-onderhoud door een ICT-expert, onderhoud van leidingen en sanitair door een loodgieter, bijvoorbeeld een specialistische loodgieter uit een van de grote steden of een contract voor periodieke schoonmaak. Onderhoudscontracten zijn afspraken die vastgelegd worden in een speciaal contract. Hierin staat vermeld welke werkzaamheden door en extern bedrijf gedaan worden, voor welke termijn en tegen welke vergoeding.Energielabel voor bedrijfspanden naar label C

18-04-2019

Vanaf 2023 moet elk kantoor met een minimale oppervlakte van 100 m2 in het bezit zijn van minimaal een energielabel C. Wat moeten eigenaren van bedrijfspanden doen om een duurzaam en zuinig energielabel te verkrijgen?Zakelijke energiecontracten: hoe vindt u het goedkoopste contract?

17-04-2019

Energiekosten zijn voor veel ondernemers een grote kostenpost. Gelukkig kunnen ondernemers op verschillende manieren besparen op energie, om zo de energierekening zo laag mogelijk te houden. Hoe vindt u de goedkoopste energieleverancier voor uw bedrijfsvastgoed?Uw pand een co-working plek maken? Een lucratieve investering!

25-02-2019

Bent u in het bezit van vastgoed en overweegt u om dit te gebruiken en te verhuren als een co-working plek? Dan kan dit een winstgevende aangelegenheid zijn, die op deze tijd is ingesteld en die tevens bijdraagt aan de community. Zelfs als u voor de investering een lening moet afsluiten.Besparen op je energiekosten

09-01-2019

Je huis isoleren is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor het comfortabel wonen maar ook voor de energierekening. Besparen op je energie doe je niet alleen door het gunstigste contract af te sluiten maar ook door daadwerkelijk minder te gebruiken. Daarnaast stoot u ook nog eens minder CO2 uit op deze manier wat ook goed is voor het milieu.