Bedrijfspanden nieuws

De zomer was lang en we krijgen geen strenge winter

13-12-2019

Jaha! We mogen weer terugkijken. Jaaroverzichten vliegen ons binnenkort weer om de oren. Nu al doen deskundigen van Weeronline dat als het gaat om het weerbericht. Hoe was het weer in 2019?Wat is een zakelijk onderhoudscontract en waarvoor zijn deze bedoeld?

22-07-2019

Onder een zakelijk onderhoudscontract wordt een contract verstaan voor het onderhoud van het bedrijfspand. Hierbij kan gedacht worden aan ICT-onderhoud door een ICT-expert, onderhoud van leidingen en sanitair door een loodgieter, bijvoorbeeld een specialistische loodgieter uit een van de grote steden of een contract voor periodieke schoonmaak. Onderhoudscontracten zijn afspraken die vastgelegd worden in een speciaal contract. Hierin staat vermeld welke werkzaamheden door en extern bedrijf gedaan worden, voor welke termijn en tegen welke vergoeding.Energielabel voor bedrijfspanden naar label C

18-04-2019

Vanaf 2023 moet elk kantoor met een minimale oppervlakte van 100 m2 in het bezit zijn van minimaal een energielabel C. Wat moeten eigenaren van bedrijfspanden doen om een duurzaam en zuinig energielabel te verkrijgen?Zakelijke energiecontracten: hoe vindt u het goedkoopste contract?

17-04-2019

Energiekosten zijn voor veel ondernemers een grote kostenpost. Gelukkig kunnen ondernemers op verschillende manieren besparen op energie, om zo de energierekening zo laag mogelijk te houden. Hoe vindt u de goedkoopste energieleverancier voor uw bedrijfsvastgoed?Uw pand een co-working plek maken? Een lucratieve investering!

25-02-2019

Bent u in het bezit van vastgoed en overweegt u om dit te gebruiken en te verhuren als een co-working plek? Dan kan dit een winstgevende aangelegenheid zijn, die op deze tijd is ingesteld en die tevens bijdraagt aan de community. Zelfs als u voor de investering een lening moet afsluiten.