Bedrijfspanden nieuws

Duurzaam investeren

Duurzame investeringen in je bedrijfspand

12-10-2018

Veel ondernemers willen hun bedrijfspand duurzamer maken. Maar ze zien op tegen de kosten of denken dat het veel rompslomp geeft. Dat valt enorm mee. De meeste duurzame investeringen verdien je terug doordat je energierekeningen een stuk lager zijn. En verduurzaming van je bedrijfspand betekent niet automatisch allerlei ingrijpende verbouwingen. Met een paar eenvoudige aanpassingen bespaar jij voortaan kosten én het milieu.In drie stappen naar veilige IT Security

28-09-2018

In drie stappen naar veilige IT Security

Waarom IT Security?

Veel ondernemers werken met belangrijke data en vertrouwelijke informatie. Iets dat je, als ondernemer, goed beschermd wilt hebben. Dan moet de IT Security wel perfect werken. Helemaal nu er streng gelet wordt op datalekken sinds de AVG zijn intrede heeft gedaan. Echter, hoe geavanceerder de techniek en beveiliging, hoe sneller de kennis van hackers meegroeit. Je wilt natuurlijk dat al jouw data veilig is en bestand tegen hackers. Met de juiste partner heb je daar zekerheid over. Houd de volgende drie stappen aan, om er zeker van te zijn dat al jouw data en informatie veilig is.

 AVG / Privacyverklaring

25-05-2018

AVG / Privacyverklaring 

Vanaf vandaag, 25 mei 2018, is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

 Geld lenen voor bedrijfsvastgoed

28-02-2018

Als ondernemer kan het interessant zijn een bedrijfspand te kopen in plaats van te huren omdat de maandelijkse kosten lager kunnen uitvallen. Zelf investeren in bedrijfsvastgoed is echter niet bepaald goedkoop. Een kantoor met een redelijk oppervlakte kan zomaar een paar ton kosten. Een optie is dan om te kiezen voor geld lenen om dit te financieren.Welke inboedelverzekering voor bedrijfspand?

15-11-2017

Net als particulieren kunnen ook ondernemers een goede inboedelverzekering gebruiken. Toch sluit een bedrijf niet dezelfde verzekering af als een particulier. Wij vertellen je alles wat je moet weten voor het afsluiten van een inboedelverzekering voor een bedrijfspand.