Waar moet u op letten bij het kopen van een beleggingspand?

Een A-locatie met een goede ligging, een uitgebreid bestemmingsplan en ook nog andere winstgevende mogelijkheden? Dat zij natuurlijk de zaken waar het u om te doen is bij het kopen van een beleggingspand. U wilt immers rendement. Bedrijfsvastgoed.nl kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Met een totaaloverzicht van meer dan 3.500 winkelpanden, bedrijfsruimtes en kantoorruimtes is Bedrijfsvastgoed.nl een van de grotere platformen waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten.

Gratis beleggingspand zoeken en vinden

Bedrijfsvastgoed.nl is een onafhankelijke site en het gebruik van deze dienst is geheel gratis. U kunt via de site makkelijk een zoekopdracht plaatsen en het aanbod filteren op uw specifieke wensen en behoeftes. Iets gevonden? U kunt vervolgens met één druk op knop reageren op het beleggingspand. Kom direct in contact met de aanbieder of laat het beleggingspand taxeren door een makelaar. Het taxeren kunt u overigens ook door Bedrijfsvastgoed.nl laten verzorgen.

Altijd op de hoogte

Bedrijfsvastgoed.nl is ontstaan uit de behoefte om alle beschikbare bedrijfspanden in Nederland online in één duidelijk overzicht te kunnen vinden. Qua aanbod van beleggingspanden is er natuurlijk wel wat te vinden op het internet, maar het huidige aanbod is echter onoverzichtelijk en is verspreid over meerdere sites. Bedrijfsvastgoed.nl heeft daarom als doel om het u zo makkelijk mogelijk te maken bij de zoektocht naar een geschikt beleggingspand. Bovendien wordt het aanbod op onze site iedere dag vernieuwd en ververst. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en de nieuwste beschikbare panden. Het is dan ook handig om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo weet u zeker dat u geen pand misloopt.

Beleggingspand kopen en verkopen

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen beleggingsaanbod op Bedrijfsvastgoed.nl te plaatsen. Ook deze dienstverlening is geheel gratis. Wilt u uw beleggingsaanbod echter uit handen geven aan een gespecialiseerde makelaar dan kunt u contact opnemen met Beleggingspanden.nl. Beleggingspanden.nl hanteert eenmalig een courtage (1% ex. btw) als het tot de daadwerkelijke verkoop van het object komt. Start vandaag nog met uw activiteiten voor het vinden of verkopen van een beleggingspand.