Gratis bedrijfspand plaatsen

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor uw toekomstige bedrijf? Wilt u uitbreiden? Wordt uw huidige pand te klein? Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Voor al deze vragen bent u bij ons aan het juiste webadres! Op onze website komen namelijk vraag en aanbod bij elkaar.

Op Bedrijfsvastgoed.nl is het mogelijk om een bedrijfspand te huren of te kopen. Door uw gewenste locatie en specificaties op te geven, geeft onze zoekmachine de beste resultaten weer. Zo kunt u op een eenvoudige en betrouwbare manier een passende bedrijfsruimte huren of kopen. Op onze website vindt u een groot aanbod met verschillenden soorten panden, namelijk: winkelruimtes, showrooms, opslagruimtes, kantoren, loodsen, horecapanden, bedrijfspanden en beleggingspanden. Kortom, voor ieder type bedrijfsruimte kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw huidige pand verhuren of verkopen? Dat is ook mogelijk op Bedrijfsvastgoed.nl. Bij ons kunt u uw bedrijfsvastgoed online plaatsen en heeft u een groot bereik. Het plaatsen van vastgoed is gratis. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijfsvastgoed te promoten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spotlight pakket of een spotlight plus pakket. Zo heeft u nog meer kans om uw bedrijfsvastgoed te verhuren of te verkopen!

Naast het plaatsen en zoeken van bedrijfspanden kunt u bij Bedrijfsvastgoed.nl ook terecht voor het vergelijken van bedrijfstaxaties. Op onze website vindt u daarnaast de laatste nieuwtjes op het gebied van bedrijfsvastgoed. Op Bedrijfsvastgoed.nl kunt u ook meer informatie vinden over de financiering van bedrijfsvastgoed. Wilt u een offerte voor makelaarsborden ontvangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kijk snel verder, want misschien zit er wel een geschikte bedrijfsruimte voor u tussen!

Extra opties

 • Plaats in Spotlight

  Geef uw pand de aandacht die het verdient
 • Plaats in Spotlight PLUS

  Geef uw pand extra aandacht
 • Verzeker je vastgoed

  Altijd tegen een lage prijs verzekerd
 • Laat je pand inmeten

  Betrouwbare schetsen van de pandindeling
 • Schakel een makelaar in

  Laat de verkoop over aan een ander
 • Laat je pand beheren

  Laat ons de zorg rondom het pand wegnemen
 • Bestel een makelaarsbord / poster

  Een must-have voor elke verkoop