Bedrijfsmakelaar

Wanneer u een bedrijfspand wilt kopen of juist wilt verkopen is het handig om een bedrijfsmakelaar in te zetten. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het kan handig zijn om de zaken op een goede manier te laten verlopen. Wanneer u liever geen bedrijfsmakelaar in wilt zetten, kunt u ook voor een deelopdracht gaan (de bedrijfsmakelaar helpt u bij bepaalde zaken) of het zelf afhandelen. Hieronder vertellen wij u wat een bedrijfsmakelaar precies doet en wat u van hem of haar kunt verwachten.

Wat is een bedrijfsmakelaar?

Bedrijfsmakelaars zijn makelaars die zich niet richten op het verkopen van huizen, maar op het verkopen van bedrijven. Een bedrijfsmakelaar is hierin gespecialiseerd en is over het algemeen lid van een vereniging van makelaars (bijvoorbeeld van NVM, VBO of VastgoedPRO). Een bedrijfsmakelaar kan u helpen om de juiste prijs vast te stellen wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of juist een bedrijfspand wilt kopen. Door een goede prijs vast te stellen, raakt u uw bedrijfspand sneller kwijt, indien u het pand verkoopt, en betaalt u nooit teveel, indien u een pand koopt. Ook zorgt de bedrijfsmakelaar voor een goede gang van zaken en dient hij als een soort aanspreekpunt. Daarnaast kan een bedrijfsmakelaar u adviseren over de staat van een bedrijfspand en u een advies geven over of het wel of niet aansluiten op uw wensen. Tenslotte kan een bedrijfsmakelaar onderhandelen over de prijzen van een bedrijfspand en kan hij u vertellen over hoe en wanneer u het bedrijfspand opgeleverd krijgt (of moet opleveren).

Een bedrijfsmakelaar inschakelen heeft veel voordelen. Hiernaast ziet u een lijst met 30 willekeurige bedrijfsmakelaars. Wanneer u op refresh drukt, krijgt u 30 nieuwe bedrijfsmakelaars in beeld. Door op hun link te klikken kunt u gemakkelijk contact met ze opnemen. Kijk snel verder!

Makelaars

Trichius, Garderen
cisca, Assen
Rijn & Vecht Ontwikkeling BV, Breukelen
FlexCrew bv, Leidscehndam
Van Beek, Amsterdam
ALVAST, Rotterdam
Vos Emmen BV Makelaardij, emmen
Schipholland Makelaars o.g., luchthaven schiphol
QX Vastgoed, Rotterdam
lagerweij/janse, zoetermeer
Derikx, Haelen
Woltjer Makelaardij o.g. en Assurantien, dronten
Makelaardij Van Meerveld Burger, Voorthuizen
Becker Gaastra van den Boom V.O.F., zeist
eic, vleuten
De Verrassing, Ridderkerk
DTZ Zadelhoff Makelaars, 's-gravenhage
interieurbeplanting van der pluijm, ridderkerk
P van vliet, Etten-leur
Immobilia, Berkel en Rodenrijs
Joost F. van Vliet Makelaars o.g., 's-gravenhage
APC Vastgoed, Nuland
Unipartners Groningen, Groningen
Zyzou kinderkleding, Oost Souburg
Huisartspraktijk, Veenendaal
Wientjens BOG Makelaardij, 's-gravenhage

Dit zijn willekeurig gekozen makelaars. [refresh]