Bedrijfsmakelaar

Wanneer u een bedrijfspand wilt kopen of juist wilt verkopen is het handig om een bedrijfsmakelaar in te zetten. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het kan handig zijn om de zaken op een goede manier te laten verlopen. Wanneer u liever geen bedrijfsmakelaar in wilt zetten, kunt u ook voor een deelopdracht gaan (de bedrijfsmakelaar helpt u bij bepaalde zaken) of het zelf afhandelen. Hieronder vertellen wij u wat een bedrijfsmakelaar precies doet en wat u van hem of haar kunt verwachten.

Wat is een bedrijfsmakelaar?

Bedrijfsmakelaars zijn makelaars die zich niet richten op het verkopen van huizen, maar op het verkopen van bedrijven. Een bedrijfsmakelaar is hierin gespecialiseerd en is over het algemeen lid van een vereniging van makelaars (bijvoorbeeld van NVM, VBO of VastgoedPRO). Een bedrijfsmakelaar kan u helpen om de juiste prijs vast te stellen wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of juist een bedrijfspand wilt kopen. Door een goede prijs vast te stellen, raakt u uw bedrijfspand sneller kwijt, indien u het pand verkoopt, en betaalt u nooit teveel, indien u een pand koopt. Ook zorgt de bedrijfsmakelaar voor een goede gang van zaken en dient hij als een soort aanspreekpunt. Daarnaast kan een bedrijfsmakelaar u adviseren over de staat van een bedrijfspand en u een advies geven over of het wel of niet aansluiten op uw wensen. Tenslotte kan een bedrijfsmakelaar onderhandelen over de prijzen van een bedrijfspand en kan hij u vertellen over hoe en wanneer u het bedrijfspand opgeleverd krijgt (of moet opleveren).

Een bedrijfsmakelaar inschakelen heeft veel voordelen. Hiernaast ziet u een lijst met 30 willekeurige bedrijfsmakelaars. Wanneer u op refresh drukt, krijgt u 30 nieuwe bedrijfsmakelaars in beeld. Door op hun link te klikken kunt u gemakkelijk contact met ze opnemen. Kijk snel verder!

Makelaars

Van der Horst Makelaars Deil B.V., deil
Dorsoo International bvba, Ninove België
Vrins, Tilburg
Vastgoedtehuur, Nieuw Vennep
Veltkamp en Stam Makelarij v.o.f., hattem
Boot, Prinsenbeek
Kusme Beheer BV, Beek
Lauteslager Makelaars, Utrecht
J. Wetzels, Kerkrade
demo-twc, sittard
BOG Makelaardij Westland B.V., 's-Gravenzande
K. Spiertz Holding BV, Venlo
Face the Face, Den Haag
Camelot Beheer, Maastricht
UniPartners Groningen, Groningen
wheagan, wommels
Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V., schiedam
Duinzigt Oegstgeest, Oegstgeest
Rozenhage Makelaardij, tiel
Makelaarskantoor o.g. G.A.A. Meijer, Den Haag
Ouwejan Vastgoed Advies, heiloo
Van Rossum Makelaars b.v., Utrecht
autoboxtehuur, Vinkeveen
van wonderen bv, utrecht

Dit zijn willekeurig gekozen makelaars. [refresh]