Bedrijfsmakelaar

Wanneer u een bedrijfspand wilt kopen of juist wilt verkopen is het handig om een bedrijfsmakelaar in te zetten. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het kan handig zijn om de zaken op een goede manier te laten verlopen. Wanneer u liever geen bedrijfsmakelaar in wilt zetten, kunt u ook voor een deelopdracht gaan (de bedrijfsmakelaar helpt u bij bepaalde zaken) of het zelf afhandelen. Hieronder vertellen wij u wat een bedrijfsmakelaar precies doet en wat u van hem of haar kunt verwachten.

Wat is een bedrijfsmakelaar?

Bedrijfsmakelaars zijn makelaars die zich niet richten op het verkopen van huizen, maar op het verkopen van bedrijven. Een bedrijfsmakelaar is hierin gespecialiseerd en is over het algemeen lid van een vereniging van makelaars (bijvoorbeeld van NVM, VBO of VastgoedPRO). Een bedrijfsmakelaar kan u helpen om de juiste prijs vast te stellen wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of juist een bedrijfspand wilt kopen. Door een goede prijs vast te stellen, raakt u uw bedrijfspand sneller kwijt, indien u het pand verkoopt, en betaalt u nooit teveel, indien u een pand koopt. Ook zorgt de bedrijfsmakelaar voor een goede gang van zaken en dient hij als een soort aanspreekpunt. Daarnaast kan een bedrijfsmakelaar u adviseren over de staat van een bedrijfspand en u een advies geven over of het wel of niet aansluiten op uw wensen. Tenslotte kan een bedrijfsmakelaar onderhandelen over de prijzen van een bedrijfspand en kan hij u vertellen over hoe en wanneer u het bedrijfspand opgeleverd krijgt (of moet opleveren).

Een bedrijfsmakelaar inschakelen heeft veel voordelen. Hiernaast ziet u een lijst met 30 willekeurige bedrijfsmakelaars. Wanneer u op refresh drukt, krijgt u 30 nieuwe bedrijfsmakelaars in beeld. Door op hun link te klikken kunt u gemakkelijk contact met ze opnemen. Kijk snel verder!

Makelaars

Ronny's Feestwinkel, Goes
Allround Beheer BV, Wateringen
Mahler Vastgoed Ontwikkeling, Rotterdam
M.J. Majoor Makelaar-Taxateur o.g., eefde
Hofstede Makelaardij O.G. V.O.F., werkendam
Pennings Onroerende Zaken, Rosmalen
test, test
van wonderen bv, utrecht
Witte Makelaardij b.v., tiel
Schoeman Makelaars, arnhem
Buijnink Vastgoed, Maasland
Poelwijck Sweers Makelaardij, amsterdam
Van Kalmthout Real Estate Consultancy and Med, EINDHOVEN
Ftt, Brunssum
RO-WI, Wijchen
Synchro Makelaardij b.v., hoogvliet
Auto Hemel, Goor
nvt, melick
peemen, breda
Wessel Ros NVM-makelaardij o.z. B.V., vlaardingen
webobouw bv, castricum
Henri Willems, Uden

Dit zijn willekeurig gekozen makelaars. [refresh]