Showroom huren of kopen

Showrooms bekijken die te huur of te koop staan? Bedrijfsvastgoed.nl brengt onafhankelijk alle beschikbare panden in heel Nederland in kaart. Met een totaaloverzicht van ruim 5.000 beschikbare panden en een gebruiksvriendelijke zoekfunctie kunt u heel gemakkelijk filteren op uw wensen en behoeften. Bovendien kunt u eventueel direct in contact komen met de aanbieder. Desgewenst zijn er ook nog eens voldoende aanvullende en optionele diensten (financieringen, taxatie, verzekering) aanwezig om snel te kunnen schakelen.

Showroom zoeken en vinden

Zoekt u een bedrijfspand? Geef dan op de homepage zoekspecificaties op als: zoekwoord, categorie en het aantal vierkante meters. Klik vervolgens op de blauwe ‘zoek’-button waarna er binnen enkele tienden van seconden een totaaloverzicht aan bedrijfspanden en –ruimten die voldoen aan de, door u opgegeven, criteria verschijnt. Met een aanbod van meer dan 5.000 bedrijfspanden is er nagenoeg altijd een weergave met beschikbare bedrijfspanden (showrooms) die matchen met uw zoekopdracht.    

Aanvullende diensten op Bedrijfsvastgoed.nl

Via Bedrijfsvastgoed.nl heeft u ook de mogelijkheid om een financiering voor het bedrijfspand aan te vragen, een makelaar in te schakelen en het object te laten taxeren en verzekeren. Deze diensten zijn optioneel en uiteraard hoeft u deze aanvullende zaken niet via Bedrijfsvastgoed.nl te regelen. Maar alle benodigde stappen voor het huren of kopen van een showroom heeft u daarmee wel toegankelijk en dicht bij de hand.

Geïnteresseerd in een showroom?

Een object op het oog en heeft u aanvullende vragen? U vindt de contactdetails van de aanbieder op de desbetreffende webpagina van het pand vlak boven het webformulier. Neem gerust contact op met de aanbieder voor meer informatie. U kunt ook een reactie achterlaten via het gelijknamige webformulier ‘direct reageren’. Uiteraard is ook deze stap geheel vrijblijvend. Start direct met zoeken naar een showroom in uw gewenste regio, klik hier.