Makelaarsborden

Om uw kantoorpand of winkelruimte onder de aandacht te brengen kan het zinvol zijn om er een bord te laten plaatsen. Dit in de vorm van een aluminium frame met daarin een full color zeildoek gespannen. Niet voor niets is dit type bord het meest gebruikt door (bedrijfs)makelaars, aannemers  en projectontwikkelaars. Ze vallen meer op dan een standaard houten bord. Tevens zijn het frame en spandoek beter bestand tegen weersomstandigheden en worden bovendien inclusief stormschadeverzekering geplaatst.

Een frame kan met een enkel doek of als V-frame met twee doeken geplaatst worden. Zowel staand op de ondergrond of hangend aan de gevel. Van een klein bord tot snelwegformaat. Er is altijd wel een mogelijkheid om uw project optimaal te presenteren met een toepasselijk bord. Alles kan op het doek geprint worden, zodat ook uw uiting mogelijk is. Bij aanlevering van de tekst, logo's, foto’s, artist impression, enz. wordt er vrijblijvend een opzet van uw bord voorgelegd. Uiteraard kunt u ook een kant en klaar ontwerp aanleveren.

Staande frames worden standaard voorzien van de hoogste kwaliteit, niet-lichtdoorlatend zeildoek (610 gr/m2) zodat het ook met tegenlicht optimaal leesbaar blijft. Dit is lang niet bij alle bordenleveranciers het geval.

Bekijk hieronder alle standaardmaten en bijbehorende prijzen. Afwijkende maten zijn uiteraard mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en een offerte!