Bedrijfsvastgoed.nl

Duurzaam investeren
12 oktober 2018

Veel ondernemers willen hun bedrijfspand duurzamer maken. Maar ze zien op tegen de kosten of denken dat het veel rompslomp geeft. Dat valt enorm mee. De meeste duurzame investeringen verdien je terug doordat je energierekeningen een stuk lager zijn. En verduurzaming van je bedrijfspand betekent niet automatisch allerlei ingrijpende verbouwingen. Met een paar eenvoudige aanpassingen bespaar jij voortaan kosten én het milieu.


23 september 2016

Inkomsten genereren met eigen vermogen 

Het is tegenwoordig erg aantrekkelijk om te investeren in beleggingspanden. De rente is in deze tijd zo laag, dat het zelfs zonde is om uw vermogen op de bank te laten staan en er verder niks mee te doen. Het is ook interessant om te investeren in beleggingspanden met kantoorruimte om zo meer rendement te genereren uit het vermogen. Beleggingspanden.nl kunt u uitstekend kan begeleiden en adviseren om de juiste investering te doen en een gefundeerde keuze te maken voor een specifiek beleggingspand.


03 augustus 2016

Er zijn diverse soorten beleggingspanden, één van deze panden is het kantoorgebouw met kantoorruimtes. Er is de laatste jaren veel ophef geweest in het nieuws over de grote hoeveelheid leegstand in kantoren. Gelukkig lijkt de markt nu echt bij te draaien en trekt de leegstand zich langzaam aan terug. In dit artikel legt Flexas.nl, online kantoorruimte bemiddelaar, uit wat u kunt doen om de kantoren die je aanbiedt te optimaliseren voor verhuur.