Bedrijfsvastgoed.nl

01 augustus 2023

Organisaties besteden steeds meer aandacht aan het thema duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij bijvoorbeeld niet uitsluitend om duurzame investeringen in bedrijfsvastgoed of productiemiddelen, maar ook om de duurzame inzetbaarheid van het bestaande personeelsbestand. Dat laatste is minstens zo belangrijk als het laten plaatsen van zonnepanelen of het vervangen van ruiten binnen een bedrijfspand, daar er de komende jaren functies zullen wegvallen als gevolg van automatisering en digitalisering.


27 juli 2023

Zonnepanelen zijn een makkelijke manier om als bedrijf bij te dragen aan het opwekken van groene energie. Het is duurzaam en draagt bij aan de milieuvriendelijkheid van de organisatie. Zonnepanelen leveren de meeste energie op wanneer deze in zuidelijke richting zijn geplaatst, maar voor bedrijfspanden met platte daken is oost-west montage de beste optie. In dit artikel vertellen we je waarom dit het geval is en hoe jouw bedrijf binnen de kortste keren de energie-opwekkers op het dak heeft liggen. Daarnaast beantwoorden we de vraag “Zonnepanelen plat dak montage: hoe werkt het?” Lees snel verder.


27 juli 2023

Het inschakelen van een incassobureau: wat doen zij precies?
Een vervelende situatie waar elk bedrijf mee te maken kan hebben is een openstaande rekening die maar niet wordt terugbetaald. Je wilt de klant natuurlijk de tijd gunnen, maar aan de andere kant wil je ook niet dat de bedragen oplopen en de kosten voor jezelf uiteindelijk opstapelen. Daarom is het belangrijk om dit zo netjes mogelijk op te lossen. Hier kun je hulp bij vinden. Een incassobureau haalt deze last uit handen en zorgt voor een passende oplossing. Benieuwd naar wat een incassobureau precies doet? Lees dan snel verder!