Bedrijfsvastgoed.nl

19 januari 2023

In jouw bedrijfspand bevinden zich een hoop kostbare spullen. Denk aan geld, computers en daarnaast wil je ook dat niemand bij belangrijke informatie kan van jouw bedrijf. Al deze spullen wil je daarom goed beveiligen. Met een spy camera van Sitcon is dit erg gemakkelijk. Maar wat voor dingen kun je eigenlijk allemaal doen om jouw pand te beveiligen? Lees snel verder voor een aantal handige tips!


12 december 2022

Zonnepanelen bieden vele voordelen, zoals lagere energierekeningen en een betere milieu-impact. De Nederlandse overheid biedt verschillende subsidies aan bedrijven en particulieren die erin willen investeren, en er wordt ook steeds meer onderzoek gedaan naar energieopslagtechnologieën. Al deze factoren wijzen erop dat zonnepanelen een veelbelovende toekomst hebben. We vertellen er meer over.


22 november 2022

Om bedrijfsvastgoed sneller verhuurd te krijgen, loont het te investeren in de inrichting hiervan. Bied je een compleet gemeubileerde bedrijfsruimte aan, of kies je uitsluitend voor bijvoorbeeld het aanbrengen van raamdecoratie en vloeren?