Algemeen

17 december 2020

De wereld is in de greep van Bitcoin en andere crypto valuta. Langzaam maar zeker lijkt crypto vrijwel elke industrie te veroveren. De vastgoedmarkt lijkt het volgende slachtoffer te worden van deze revolutie. In dit artikel beschrijven we wat we de komende jaren kunnen verwachten aan veranderingen op de vastgoedmarkt. 


23 oktober 2020

Op het moment zijn de rentes ontzettend laag. Op deze manier zul je dus niet echt een rendement kunnen creëren. Dit is wel mogelijk door een beleggingspand te kopen. Mogelijk heb je hiervoor een vastgoedfinanciering nodig. Je nieuwe beleggingspand financieren is zodoende alsnog mogelijk, waarbij je gebruik kunt maken van onderstaande opties. 


04 juni 2020

Nederland moet groener. Om dit te bewerkstelligen kijkt de overheid niet enkel verwachtingsvol naar particulieren, maar ook naar bedrijven. Op kantoor is er veel dat men kan doen om te verduurzamen en vaak hoeven de veranderingen helemaal niet zo drastisch te zijn. Benieuwd wat jouw bedrijf voor een groener Nederland kan betekenen? Bekijk dan de volgende ideeën.