Algemeen

28 november 2018

Als ondernemer zijnde krijg je er vast wel eens een keer mee te maken, een klant die zijn of haar factuur te laat betaald. Nu kan dit best wel vervelend worden, vooral als je meerdere van dit soort klanten hebt. Je voelt je toch ook niet helemaal prettig als je ze weer moet contacteren of ze gelieve het geld over willen maken. Ook kan je na een tijdje toch het overzicht kwijtraken. Gelukkig is hier een oplossing voor, dit is om een incassobureau in te schakelen. Wat kunnen zij voor je doen en wat zijn de voordelen? Lees snel verder om daar achter te komen!


19 november 2018

Als je een bedrijfspand koopt, moet je een opstalverzekering regelen. Maar is dat ook nodig als je een kantoor huurt in een bedrijfspand? En welke andere verzekeringen zijn nuttig?


22 oktober 2018

Als pandeigenaar ben je genoodzaakt een energielabel aan te leveren bij verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Dit is sinds enkele jaren verplicht en kan soms fikse boetes opleveren voor het niet tijdig aanleveren van het energielabel. Boetes voor het niet kunnen overhandigen van een energielabel bij verkoop of verhuur kunnen oplopen tot wel €20.250,-. Dergelijke boetes voor het niet bezitten van een energielabel bij overdracht zijn al uitgedeeld door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) .