Algemeen

09 januari 2019

Je huis isoleren is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor het comfortabel wonen maar ook voor de energierekening. Besparen op je energie doe je niet alleen door het gunstigste contract af te sluiten maar ook door daadwerkelijk minder te gebruiken. Daarnaast stoot u ook nog eens minder CO2 uit op deze manier wat ook goed is voor het milieu.


19 december 2018

Als eigenaar van een bedrijfspand bent u verplicht om over een energielabel van het pand te beschikken bij verhuur of verkoop. Deze verplichting geldt al jaren voor pandeigenaren. Op het moment dat u niet beschikt over een energielabel loopt u het risico op een boete. De boete kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, daarom is het belangrijk om over een energielabel te beschikken. Wij vertellen in dit artikel alles wat u moet weten over het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijfspand.


28 november 2018

Als ondernemer zijnde krijg je er vast wel eens een keer mee te maken, een klant die zijn of haar factuur te laat betaald. Nu kan dit best wel vervelend worden, vooral als je meerdere van dit soort klanten hebt. Je voelt je toch ook niet helemaal prettig als je ze weer moet contacteren of ze gelieve het geld over willen maken. Ook kan je na een tijdje toch het overzicht kwijtraken. Gelukkig is hier een oplossing voor, dit is om een incassobureau in te schakelen. Wat kunnen zij voor je doen en wat zijn de voordelen? Lees snel verder om daar achter te komen!