Aan de rand van het centrum, Doetinchem

7001DV Doetinchem (Doetinchem, GL) (2398x bekeken)

Omschrijving
Vriese Music Palace heeft de uitstraling van een waar muziekpaleis, ontworpen door de vooraanstaande architect Peter Kaster uit Emmerich Duitsland. Door zijn unieke voorgevel met 7 gotische bogen oogt het pand zeer exclusief.
Ook het interieur met zijn prominente glazen, verlichte wenteltrap naar de eerste en tweede etage, geeft het pand een exclusieve aanblik. In het pand is voorts een forse goederenlift aanwezig naar de 1e, 2e en 3e etage. Alle verdiepingen hebben energie-zuinige LED-verlichting. Het pand zal zich uitstekend lenen voor zeer uiteenlopende activiteiten, zoals:

- Welness & Beauty Center;
- Healing hotel;
- Exclusieve Kledingwinkel;
- Keuken & Badkamer showroom;
- Multimedia Studio; enz.

Het pand ligt aan de Dr. Huber Noodstraat, in het verlengde van de uitvalsweg naar Zelhem. De locatie is juist aan de rand van het centrum van Doetinchem. Pal tegenover het pand ligt het terrein van de voormalige veemarkt dat, met behoud van de elementen van de veemarkt, smaakvol is omgebouwd tot een parkeerterrein.

Voor bezoekers die per openbaar vervoer komen, is er een bushalte (lijn 23) in de directe omgeving. Te voet vanaf het treinstation is het ongeveer 15 minuten lopen.


Kenmerken
Soort:
Showroom
Ligging:
Doetinchem
Adres:
Dr. Huber Noodtstraat 87
Postcode:
7001DV
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€ 12500,- per maand
Bouwjaar:
2007

Soort:
Showroom
Plaats:
Doetinchem
Prijs:
€ 12500,- / …
Meer informatie via
Vriese Music Palace
0314344647


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio