Business center, Zwolle

8021 EW Zwolle (Groenlo-Lichtenvoorde, GL) (3139x bekeken)

Omschrijving
ADD Business Point Zwolle vindt u in het centrum van Zwolle. Deze unieke ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A28 en A50) en op loopafstand van het centrum. Deze locatie is vanaf het station lopend te bereiken binnen 20 minuten. Een bushalte bevindt zich voor de deur van het business center (lijn 9 en 83). Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Gespecialiseerd in het leveren van de voornaamste virtuele kantoordiensten; Vestigingsadres, telefoonnummer en spreekruimte. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat wij al onze diensten via het internet aanbieden door middel van geautomatiseerde processen. De voornaamste reden hiervoor is dat wij onze kosten laag willen houden, zodat wij u als klant een kwaliteitsproduct kunnen leveren tegen een scherpe prijs.
Belangrijkste diensten: virtueel kantoor, postadres, nationaal telefoonnummer, internationaal telefoonnummer, vergaderruimte, spreekruimte, trainingsruimte, telefoonservice, business center, kantoorruimte verhuur.
Locaties in Almere, Lelystad, Roosendaal Bergen op Zoom, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Sliedrecht, Terneuzen, Utrecht, Vlissingen, Rotterdam, Deventer, Zelzate (B) en Zwolle

Kantoorruimte: www.addbc.nl
Service-kantoor en spreekruimte: www.addbusinesspoint.nl
Telefoonnummers: www.addtelecom.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Zwolle
Adres:
Burgemeester Roelenweg 26
Postcode:
8021 EW
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75
Bouwjaar:
2000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Zwolle
Prijs:
€ 75
Meer informatie via
ADD Business Point
0113-789003


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio