Kantoorpand, centraal gelegen, Arnhem (Arnhem, GL)

6842CW Arnhem (Arnhem, GL) (1385x bekeken)

Omschrijving
In dit moderne pand aan de Mr. D.U. Stikkerstraat zijn verschillende kantoorruimtes, vergaderruimtes en flexplekken te huur. Variërend van een kantoor van 16m2 tot een hele verdieping van maar liefst 873m2 kunt u een ruimte huren die perfect aansluit bij uw wensen en uw bedrijf. Het pand is voorzien van glasvezel internet dus u kunt razendsnel zaken doen! Daarnaast is het mogelijk om voor het pand gratis te parkeren en er zijn voldoende laadpunten voor elektrische auto’s. Het gebouw is voorzien van veel faciliteiten. Naast de kantoorruimtes zijn er in het pand ook vergaderruimtes te huur, deze kunt u al huren vanaf een dagdeel. De Buutplek is het restaurant van het gebouw, hier kunt u vanaf 8 uur ’s ochtends terecht voor een ontbijtje, een lekker lunch, overwerkmaaltijden of zelfs een borrel!

De huurprijzen van de kantoren zijn afhankelijk van de grote maar u heeft al een kantoor vanaf €298! De huurprijs is altijd inclusief servicekosten en BTW.

Ligging en omgeving:

Stikkerbuilding ligt aan de Mr. D.U. Stikkerstraat, in het hart van zakelijk centrum ‘De Gelderse Poort’.

Met de auto:
Stikkerbuilding is makkelijk met de auto te bereiken. Het ligt op een paar minuten rijden van de A325 waardoor je snel op de A50 en de A15 zit. Ook de Pleyroute is niet ver van Stikkerbuilding en zorgt ervoor dat je binnen no time op de A12 zit.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is Stikkerbuilding makkelijk te bereiken. Trein Station Arnhem Zuid ligt op 1500 meter en vanaf CS Arnhem gaan diverse bussen. De bushaltes zijn op loopafstand. Stadsbus 14 stopt zelfs pal voor de deur.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Arnhem (Arnhem, GL)
Adres:
Mr. D.U. Stikkerstraat
Postcode:
6842CW
Huur/koop:
Prijs:
298000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Arnhem
Prijs:
€ 298000
Meer informatie via
De Beheermakelaar
085-2020132


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio