Kantoorpand, Stationslocatie, Arnhem (Arnhem, GL)

6811AE Arnhem (Arnhem, GL) (3146x bekeken)

Omschrijving
Zeer designvol en professioneel Kantoorpand: Jansbuitensingel 30 – Arnhem

Een bijzonder hoogwaardig ingericht kantoor op een unieke plek in het centrum van Arnhem. De naam van het kantoorconcept heet niet voor niets ‘oVVice’. Het kantoorgebouw is op loopafstand van het centraal station van Arnhem (ca. 7 minuten).

Wij maken het u zo gemakkelijk als we kunnen en daarom bieden we flexibele en vaste werkplekken aan, flexibel te huren vergader- en coaching ruimtes, vaste kantoorunits en afgesloten kantoorruimten en natuurlijk kantoren op maat (vanaf 100m2 tot meer dan 1000m2). oVVice is een volledig ingericht en full service kantoorconcept met betaalbare tarieven.

SKEPP online verzorgt het eerste contact voor u en regelt daarom kosteloos een vrijblijvende bezichtiging voor u!

Type Kantoren en Huurprijzen van dit kantoor in Arnhem

Binnen het kantoorconcept van oVVice worden meerdere huur- en abonnementsvormen toegepast. In de woonkeuken huur je vanaf €99,- per maand (all-in) een flexplek in het sociale hart van dit kantoorgebouw. In de woonkeuken geniet je van een lekkere kop koffie en laat je, je inspireren door het design van de kantoorinrichting. Je hebt de mogelijkheid om onbeperkt te werken en gebruik te maken van de faciliteiten (vergaderruimten e.d.) die dit kantoorconcept biedt. Je hebt een eigen locker en postadres en kunt maandelijks ‘de huur’ opzeggen.

Werken in de oV kantoortuin kan al vanaf €249,- p.m. Ook deze prijs is all inclusive en exclusief btw. Het contract is ook hier flexibel ingestoken en kan daarom per maand worden opgezegd. De oV kantoortuin is een afgesloten ruimte waar meerdere werkplekken zijn gecreëerd voor gelijk gestemde ondernemers en starters. Een ergonomische bureaustoel en bureautafel verhogen het werkcomfort. Tevens krijg je een eigen locker toegewezen en maak je gebruik van vergaderruimten en (een gesponsorde) lunch.

Ben je als bedrijf de startfase voorbij? Dan is een kantoorunit echt is voor jou! Een kantoorunit is een eigen afsluitbare kantoorruimte met enkele bureaus en comfortabele stoelen. De kantoorunits zijn deels met glaswanden uitgevoerd om geen opgesloten gevoel te creëren en om te ervaren wat er in het gebouw allemaal gebeurt. De privacy wordt gewaarborgd doordat de zijwanden, die jouw unit verbindt met andere bedrijfsunits, niet transparant zijn. Een kantoorunit is geschikt voor maximaal 4 personen en de kosten komen uit op €749,- per maand (incl. elektriciteit/gas/water/internet/schoonmaak). Dit komt neer op slechts €187,25- per persoon per maand. De units zijn ook weer per maand opzegbaar.

Behoeft jouw corporate een huisvestingsplan op maat? Dan hebben we voor jouw onderneming een kantoor op maat beschikbaar. Dit zijn kantoren vanaf 100m2 tot een grootte die je zelf wenst (desnoods een hele verdiepingsvloer). Ben je hierin geïnteresseerd? Dan krijg je via SKEPP online geheel kosteloos een bedrijfs-huisvestingsplan op maat met volledig uitgewerkte ontwerpschetsen qua inrichting (geschikt vanaf 8 personen). De huurprijs is op aanvraag omdat dit afhankelijk is van de oppervlakte die je zou willen huren en de lengte van de contractduur. De opzegtermijn bedraagt standaard 3 maanden.

Ligging in het hart van Arnhem

Deze dynamische centrumlocatie aan de Jansbuitensingel in Arnhem is een perfecte plek om jouw bedrijf te huisvesten. Diverse buslijnen stoppen vlakbij het kantoor en het centraal station van Arnhem is op ongeveer 7 minuten loopafstand. Het pand kent een inpandige parkeergarage en telt ook buiten voldoende parkeerplekken op de met een slagboom afgesloten parkeerplaats bij het kantoor. Nieuwsgierig naar deze locatie? Bel dan 085 – 877 05 19 of vraag een vrijblijvende bezichtiging aan via SKEPP online.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Arnhem (Arnhem, GL)
Adres:
Jansbuitensingel 30
Postcode:
6811AE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
99

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Arnhem
Prijs:
€ 99
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio