ID: 1610 Restaurant/ horecalocatie op A- locatie a…

2511 CH Den Haag (Den Haag, ZH) (59x bekeken)

Omschrijving

Wat een fantastische plek is dit om je eigen RESTAURANT te beginnen! Deze zaak is gelegen direct onder het stadhuis en recht tegenover het nieuwe Amare theater. Ook diverse Ministeries zijn op loopafstand in deze straat gevestigd, alsmede het Conservatorium en de Haagsche Vestiging van de Leidse Universiteit. Naast alle ambtenaren zijn er dus ook vele studenten in deze buurt.

In restaurant Tandr worden dagelijks verse gerechten bereid in de traditionele kleioven. Naast de Turkse keuken is het natuurlijk ook mogelijk om een Italiaans, Frans of Aziatisch concept op de locatie te starten. Maar een lunchroom, koffieconcept of fastfood formule is hier ook zeer op zijn plek.

De zaak is compleet ingericht met duurzame inventaris en professionele apparatuur. Bij de verbouwing is niets aan het toeval overgelaten. Het terras op het vernieuwde voetgangers trottoir aan de voorzijde maakt deze zaak extra interessant.

Er is een categorie 1 vergunning op deze locatie afgegeven hetgeen inhoudt dat openingstijden tussen 07.00 en 23.00 uur mogelijk zijn. Door de dubbele toiletgroep (inclusief gehandicaptentoilet) is het zeker mogelijk om een drankvergunning te krijgen. Meer informatie: VDS Horeca Makelaars B.V., Robert van der Starre tel. 070 -330 66 87 of email naar robert@vds-horeca.nl
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Den Haag
Adres:
Turfmarkt 10
Postcode:
2511 CH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
279000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 279000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio