Kantoorpand, Stationslocatie, Den Haag (Den Haag, …

2521 CA Den Haag (Den Haag, ZH) (2060x bekeken)

Omschrijving
Kantoorruimtes te Huur: Waldorpstraat 17 – Den Haag

Een werk- of flexplek nodig als beginnende ondernemer? Een kantoorunit voor u als MKB’er? Een kantoor op maat voor uw corporate? Binnen het kantoorconcept FlexOffiZ vind u het onder één dak. Wanneer u een grotere kantooroppervlakte wilt huren is dat natuurlijk mogelijk, u krijgt dan direct een gratis interieurontwerp op maat namens SKEPP online.

De huurprijs van dit Kantoor in Den Haag

Het prijsniveau is voor dit kantoor vastgesteld op €200,- per persoon per maand. Een kantoorunit, oftewel een eigen afgesloten kantoor voor 2 personen huurt u dus vanaf €400,- per maand. Heeft u een bedrijf van 10 personen? Dan betekent dit in beginsel dat u €2000,- huur per maand betaalt. Echter, hoe langer u een overeenkomst aangaat met de verhuurder des te meer er mogelijk is in het onderhandelingsproces tussen u en de verhuurder.

De huur is altijd afhankelijk van de contractduur en de hoeveelheid kantoorruimte die u zou willen huren. Wilt u hierover meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP online, de kantoorbemiddelaar van dit pand.

Heeft u administratieve ondersteuning of secretariële ondersteuning nodig om uw bedrijf te ontlasten? Dan is dit zeker mogelijk binnen dit kantoorconcept. Meer weten over het huren van kantoorruimte? Lees dan het blog op SKEPP online eens.

Locatie & Bereikbaarheid van dit Kantoor

Het kantoorgebouw waar FLexOffiZ Den Haag gevestigd is, is gesitueerd aan de Waldorpstraat 17 te Den Haag. De kantoorruimte is pal aan het spoor gelegen en daardoor is het NS-station Den Haag Centraal echt direct naast de deur gelegen. Rijswijk, Delft en Rotterdam zijn daardoor met de trein binnen handbereik gelegen. Via Leiden en Hoofddorp bereikt u met de trein snel luchthaven Schiphol en Amsterdam.

Vanaf het stationsplein reist u eenvoudig met de tram door het hart van Den Haag. Ook rijden er vele bussen waaronder de buslijnen 1, 11, 12, 16, 17 en 29. Ook aan de Rijswijkseweg kunt u nog op de tram stappen.

In dezelfde straat zijn meerdere (inter)nationale bedrijven gevestigd waaronder T-Mobile (hoofdkantoor) en DHV. Het parkeercomplex van Q-park ligt direct om de hoek. Natuurlijk kunt u voor €97,50,- per maand ook een eigen parkeerplaats huren bij dit kantoorpand.

Vanaf de A12 is dit kantoorgebouw snel te bereiken via afslag 2 en het Schenkviaduct.

Voorzieningen

- 24/7 toegang tot uw kantoorruimte.
- (draadloos) internet en telefonie.
- Receptiemogelijkheden.
- Secretariële en administratieve ondersteuning.

Gezellige bars en restaurants bevinden zich in de directe omgeving van dit kantoor.

SKEPP online verzorgt de eerste contacten voor FlexOffiZ Den Haag. U bereikt ons via 085- 877 05 19 of vraag vrijblijvend een gratis bezichtiging aan.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Den Haag (Den Haag, ZH)
Adres:
Waldorpstraat 17
Postcode:
2521 CA
Huur/koop:
Prijs:
200

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 200
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio