Kantoorruimte Westwagenstraat 81 te Gorinchem

4201 HE Gorinchem (Gorinchem, ZH) (315x bekeken)

Omschrijving

In het centrum van Gorinchem is er een driekamerkantoor beschikbaar met een mooi uitzicht op de winkelstraat. Als je naar buiten stapt kom je gelijk in een mooie winkelstraat uit in het mooie Gorinchem. Voor een koffie, borrel, snelle hap of culinair hoogstandje is er een diversiteit aan cafés en restaurants o.a. aan de Groenmarkt en Grote Markt. Winkels en horeca gelegenheden zijn op loopafstand. Vanaf het appartement kun je zo naar het station lopen (10min).

De gunstige ligging van Gorinchem maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een kantoor, die voor iedereen makkelijk te bereiken is. Het pand ligt op loopafstand van parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust. Ook is in de nabijheid van het pand voldoende mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Verder is het pand geschikt voor uiteenlopende activiteiten.

Algemene kenmerken:

-Bevind zich op de 1e verdieping 159 m2.

-3 kamers

-1 keuken

-De entree is een grote authentieke hal met een marmeren gang en een royaal trappenhuis.

De 1e verdieping is verdeeld in drie kantoorruimtes en een opslagruimte. Deze verdieping is voorzien van een keuken en toiletgroepen. De oppervlakte van de verdieping is ca. 159 m2.

Het pand is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij het kruispunt van de A15 (Rotterdam-Nijmegen) en de A27 (Breda-Amsterdam).

Technische staat: Het pand is in 1998 volledig verbouwd en gemoderniseerd.

Wilt u het object bezichtigen? Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0183-631150.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Centrum van Gorinchem
Adres:
Westwagenstraat 81
Postcode:
4201 HE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Op aanvraag

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Rawo vastgoed


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio