Schelluinsestraat, Gorinchem

4203 NM Gorinchem (Gorinchem, ZH) (4921x bekeken)

Omschrijving
Wegens verhuizing van de huidige gebruiker bieden wij te koop aan deze grote bedrijfsruimte met inpandig kantoor.

Een ruime hoeveelheid m²-ers ten behoeve van opslag en/of productie met een in verhouding staande hoeveelheid kantoorruimte maakt dit object geschikt voor velerlei doeleinden.

De ligging aan de rand van het bedrijfsterrein is gunstig, de achterzijde grenst aan het Merwedekanaal en is goed zichtbaar vanaf de Nieuwe Wolpherensedijk.

Bedrijfsruimte
- Bedrijfsruimte 1: 1.892 m²
- Bedrijfsruimte 2: 1.368 m²

Totaal bedrijfsruimte: 3.260 m²

Kantoorruimte
- Kantoorruimte begane grond: 190 m²
- Kantoorruimte op etage: 105 m²
- Archief op etage: 90 m²

Totaal kantoorruimte: 385 m²rn

Totale bedrijfsoppervlakte: 3.645 m²

Ligging
De Schelluinsestraat ligt op het gelijknamige bedrijventerrein Schelluinsestraat in de stad Gorinchem. Het bedrijventerrein is een van de eerst ontwikkelde bedrijventerreinen in Gorinchem. Het terrein is ruim van opzet. In de nabij omgeving staan overwegend soortgelijke bedrijfspanden waarvan enkele met inpandige bedrijfswoning.

Het object is goed gelegen op het bedrijventerrein. Deze locatie ligt op enkele kilometers van de afrit Avelingen/Gorinchem vanaf rijksweg A27 en tevens in de onmiddellijke nabijheid van het knooppunt Gorinchem, waar rijkswegen A15 en A27 elkaar kruisen.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen
De bereikbaarheid van het object per (vracht-) auto is goed. De afrit afrit Avelingen/Gorinchem vanaf rijksweg A27 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op enkele ogenblikken afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Het NS station met tevens diverse buslijnen ligt op ca. 900 meter afstand.

De parkeergelegenheid is goed. Er zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein welke zijn gelegen aan de voorzijde van het object.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Schelluinsestraat 44-46
Postcode:
4203 NM
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1395000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 1395000
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio