Kantoorruimte op bedrijventerrein Papland, Gorinch…

4206 CL Gorinchem (Gorinchem, ZH) (3904x bekeken)

Omschrijving
Op het bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze – op een hoekperceel in aanbouw zijnde – representatieve kantoorruimte. Het object is naar verwachting beschikbaar begin 2010.
De kantoorruimte zal worden gekenmerkt door duurzaam materiaal gebruik en een nette en luxueuze afwerking. Het object zal worden voorzien van de modernste voorzieningen en heeft verder de beschikking over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

- Entree, kantoorruimte, sanitair & pantry begane grond: 143 m²
- Kantoorruimte eerste etage: 311 m²
- Kantoorruimte tweede etage: 311 m²
In overleg met verhuurder is het uitstekend mogelijk een gedeelte van de aangeboden kantoorruimte te huren.

Het object heeft een gezamenlijke entree met trapopgang. De kantoorruimte is verdeeld over drie bouwlagen. Elke etage heeft de beschikking over een pantry en dubbele toiletruimte. Bij verhuur van een halve etage hebben beide huurders een eigen pantry en één toilet. Het voorzieningenniveau is uitstekend. Geavanceerde klimaatbeheersing, moderne faciliteiten ten aanzien van afwerking en hoogwaardige architectuur zullen niet ontbreken. De overkraag van ca. 9 meter is een belangrijke eyecatcher en lijkt het pand te doen zweven. De glaspartijen aan de onderzijde versterken dit beeld.

Het kantoorpand is gelegen op het moderne bedrijventerrein Papland in Gorinchem. Het object wordt gerealiseerd op een fraai hoekperceel, direct aan de doorgaande route over het bedrijventerrein. Huurder heeft de mogelijkheid op de zichtgevel vanaf de doorgaande route haar eigen naamsaanduiding aan te brengen.

De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. In de toekomst zal de bereikbaarheid waarschijnlijk toenemen vanwege de aanleg van een treinstation in de nabijheid van het bedrijventerrein.

De parkeergelegenheid bij het pand op eigen terrein is goed. Voor huurder is per ca. 30 m² één parkeerplaats beschikbaar. Het terrein zal worden verhard met betonklinkers.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Papland 18
Postcode:
4206 CL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
125,- / m²
Bouwjaar:
2010

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 125,- / m²
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio