Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, Wo…

6562 BA Groesbeek (Groesbeek, GL) (1029x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een vrijstaande winkelruimte van ca. 805 m2 gelegen in de directe nabijheid van het centrum van Groesbeek op de grens van een woongebied. Het object beschikt over ruime parkeergelegenheid, gedeeltelijk op eigen terrein, gedeeld met naastgelegen winkel.
Het registergoed is plaatselijk bekend als Nijverheidsweg 9, 6562 BA te Groesbeek en kadastraal bekend als gemeente Groesbeek, sectie L, nummers 4787, 4069, 4070 en 4071, grootte 15 are 10 centiare.

Ligging:
Gelegen op gunstige locatie in directe nabijheid van het centrum van Groesbeek, op grens van een woongebied.

Vloeroppervlakte:
Verkoopruimte: ca. 654,3 m² v.v.o.
Nevenruimte*: ca. 150,2 m² v.v.o.
Totaal: ca. 804,5 m² v.v.o.
*o.a. sociale ruimte, kantoor, koffer en magazijn.
* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, leeg en ontruimd.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid, deels op eigen terrein, deels gedeeld met naastgelegen winkel.

Bestemming:
Bij de gemeente Groesbeek valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan "Groesbeek Zuid". Op grond van artikel 6 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Detailhandel met een besluit-subvlak bouwvlak detailhandel 4:

De voor Detailhandel aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
• detailhandel, met dien verstande dat ter plaatse van het besluitsubvlak 'specifieke vorm van detailhandel' uitsluitend detailhandel is toegestaan in tuin- en dierbenodigdheden en doe-het-zelf-artikelen, met daaraan ondergeschikt detailhandel in branchevreemde artikelen;
• bij dit gebruik behorende voorzieningen, zoals bedrijfswoningen, tuinen, erven, opritten, voetpaden, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen en water.

Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Koopprijs:
€ 475.000,- k.k..

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Groesbeek
Adres:
Nijverheidsweg 9
Postcode:
6562 BA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
Op aanvraag k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Groesbeek
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio