Bedrijfspand, Bedrijfshal / winkelruimte met Luxe …

5953 KT Reuver (Beesel, L) (5683x bekeken)

Omschrijving

Omschrijving
Royaal vrijstaande luxe villa 726 m³ met o.a. zwembad en vier slaapkamers. Bedrijfsruimte van 725 m² (hoogte plafond 3,70m) met showroom, magazijn, kantine, vergaderruimte, gastenverblijf 125 m² op de 1ste verdieping en 10 parkeerplaatsen.

De recent gebouwde woning (2006) in Spaanse stijl, is traditioneel gebouw met luxe en hoogwaardige materialen en v.v. een Zuid-Europees oranje pannendak. De halfronde dakkapellen en de brede dakgoot zijn allemaal voorzien van een koperen afwerking. Tevens is de woning aan de linkerzijde uitgebouwd met een prachtige erker met dakterras.

Het bedrijf met luxe woonhuis is gelegen op het industrieterrein “Molenveld” te Reuver, op loopafstand van het centrum van Reuver. De ontsluiting van het industrieterrein is goed, binnen enkele autominuten zijn de A73 en A67 gelegen. Reuver beschikt over een eigen treinstation met verbinding tussen Venlo en Roermond.

Het gehele perceel is 1.740 m² groot, geheel omheind en voorzien van twee poorten. Het terrein beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Indeling woning

Begane grond
Entree via de ruim opgezette hal met meterkast, toilet en houten trap met gietijzeren sierhekwerk naar verdieping. Het toilet is fraai uitgevoerd en geheel betegeld. Via dubbel openslaande deuren met glas is de woonkamer met open keuken bereikbaar. De woonkamer is zeer ruim (ca. 75 m²) met een grote erker en zeer veel lichtinval en een gasgestookte openhaard welke aan vier zijden voorzien is van glas. Via openslaande terrasdeuren is de tuin met het zwembad bereikbaar.

De open keuken is voorzien van een luxe Bulthaupt keukenopstelling met kookeiland v.v. 5-pits gaskookplaat met RVS afzuigkap en een achterwand v.v. een vaatwasser (Siemens), koelkast (Miele), combimagnetron (Miele) en praktische apothekerskast.

Via een open doorgang is de studeer-/speelkamer (ca. 20 m²) bereikbaar, een royale extra kamer met veel lichtinval door de grote ramen tot op de vloer. Verder zijn in de bijkamer de CV-opstelling (Nefit HR-combi), WTW-unit, witgoedaansluitingen en wastafel, e.e.a. is weggewerkt in een vaste schuifkast.

Nb. de gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van glas pleisterwerk en afgewerkt met latexverf.

Eerste verdieping
Overloop, vier slaapkamers (11, 11, 9 en 22 m²) en een badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met onderkast. De ouderslaapkamer beschikt over dubbele openslaande terrasdeuren naar het betegelde dakterras. Het dakterras is afgewerkt met een gietijzeren balkonhek en biedt een schitterend uitzicht over de tuin met zwembad.

De luxe badkamer is voorzien van een elektrische vloerverwarming. Het sanitair bestaat uit een inbouw stoom/douchecabine (type Cleopatra), een losstaand ligbad, toilet, twee granietenbladen met ingebouwde RVS wastafels, twee wandkasten (merk Porcelanosa) met automatische schuifladen onder en naast de wastafels.

Nb. de vloer op de 1ste verdieping is afgewerkt met laminaatparket, de wanden van glad pleisterwerk zijn afgewerkt met latexverf.

Tuin
De tuin is voorzien van een bouwkundig zwembad met een groot terras eromheen met witte Zuid-Europese terrastegels, welke in beton zijn gelegd. De gehele tuin is met groen afgescheiden middels een coniferenhaag. Het zwembad is uitgevoerd met zoutwater d.m.v. zoutelektrolyse. Verder is het voorzien van een jetstream tegen-zweminstallatie, ledverlichting en twee brede inlooptrappen.
Er staan twee tuinhuizen op het perceel, een wordt gebruikt voor de zwembadinstallatie en de andere is voorzien van een grondpomp welke automatisch de planten besproeid. Aan de achterzijde van het perceel ligt een groenstrook met klimtoestellen. De rest van het perceel is vrijwel geheel beklinkerd.

Indeling bedrijfsruimte / showroom

Bedrijfshal
De showroom/bedrijfsruimte is in staalskeletbouw met stalen binnendoos en buitenafwerking geïsoleerd en v.v. een geïsoleerd stalen dak met bitumineuze afwerking. De voorzijde van de showroom is voorzien van aluminium puien met isolatieglas.

In de showroom en kantoren zijn tegelvloeren, deels met vloerwarming. De showroom wordt verwarmd d.m.v. een gasheater. Verder zijn de showroom en kantoren afgewerkt met systeemplafonds met inbouwverlichting. In het pand is een douchecabine, een toiletruimte met 2 wc’s en keukenblok aanwezig. Aparte meterkast. Aan de achterzijde is een grote werkplaats met drie aparte opslagruimtes, CV ruimte en ruimte met boiler en wasbak. De werkplaats is v.v. een rolpoort voor in- en uitladen. Verder zijn er voldoende krachtstroomaansluitingen aanwezig.

Gastenverblijf / kantine met kantoor
Op de 1ste verdieping is een complete ruimte te gebruiken als gastverblijf of kantoren met kantine. Deze ruimte bestaat uit een royale kamer met complete keukeninstallatie met keramische kookplaat, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Via een glazen schuifpui is het grote dakterras bereikbaar met eigen trapopgang.

Het gastenverblijf is compleet met een luxe badkamer v.v. een whirlpool met douchecabine, toilet, wastafelmeubel met twee wasbakken en design radiator. Toiletruimte met closet en fonteintje. Slaapkamer met directe verbinding met de badkamer. De bovenverdieping is verder voorzien van een CV ruimte met combiketel, meterkast, gang en berging.




Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Opslagruimte, Showroom, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Reuver (Beesel, L)
Adres:
Molenveldweg 1
Postcode:
5953 KT
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
899000
Bouwjaar:
1995

Soort:
Opslagruimte
Plaats:
Reuver
Prijs:
€ 899000
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio