ID: 4242 Lunchroom aan de Wagenstraat

2512 BA Den Haag (Den Haag, ZH) (90x bekeken)

Omschrijving

Deze locatie is geschikt voor zowel overdag als in de avond, alles is aanwezig om er een dagzaak of een restaurant van te maken. Met de inrichting is hier rekening mee gehouden, overdag als in de avond is de sfeer zeer aangenaam. De keuken is van alle gemakken voorzien, alle apparatuur is in 2020 aangeschaft. De moderne bar is voorzien van de nieuwste apparatuur. Er is goed nagedacht over de inrichting/routing en bedrijfsvoering voor de dag en de avond. 

Deze locatie heeft een vergunning categorie 1, dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 07.00uur tot 23.00uur geopend mag zijn. Er is een vergunning voor het schenken van alcohol, dit houdt in dat er 2 toiletten aanwezig.

 


Zonnig van binnen en van buiten, met een groot terras. Het pand ligt op een hoek in de Wagenstraat en is licht, met aan beide zijden grote ramen en zomerse luifels. De sfeer binnen is stijlvol en huiselijk warm. De ruimte is slim en praktisch ingedeeld met een open bar en 34 zitplaatsen.

 


Het plein voor het pand heeft de perfecte combinatie voor een ijzersterk terras: het is groot met 120 zitplaatsen, het plein ligt op het zuiden, dus vol in de zon. Vanaf 8 uur in de ochtend tot in de avond kun je van de zon genieten. Bovendien is het plein kort geleden opnieuw aangelegd, waardoor het nu een gezellige sfeer heeft met meer groen. Het terras ligt goed in het zicht op de drukke loop- en fietsroute van Hollands Spoor naar het centrum. Kortom: je kunt direct van start met je eigen concept in een stijlvol ingerichte horecalocatie!

 


Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met de makelaar: Christiaan Spoel info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Den Haag
Adres:
Wagenstraat 144
Postcode:
2512 BA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
100000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 100000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio