ID: 1615 Afhaal -en bezorgzaak op goede locatie in…

2593 AX Den Haag (Den Haag, ZH) (9x bekeken)

Omschrijving

In de Theresiastraat in het populaire Den Haag Bezuidenhout is deze compleet ingerichte Toko gevestigd. Met de vele kantoren en ministeries in de buurt is dit met recht een TOP locatie! 

Met 36 zitplaatsen, 8 hoge stoelen aan het raam, een fraai vitrine én een complete keuken met goederenlift in de kelder is deze zaak helemaal startklaar.  Verder is er een aparte “tuinhuis” in de achtertuin voor aparte groep van max. 12 personen, die ook geschikt is voor vergaderingen etc. In de achtertuin, die overigens in zijn geheel kan worden overkapt, is nog eens  plek voor een terras met  16 zitplaatsen. 

De vergunning die kan worden afgegeven is Categorie 1 van de gemeente Den Haag, wat inhoudt dat het bedrijf dagelijks geopend mag zijn tot 23:00 uur. Verder is er een Drank -en Horecavergunning aanwezig. 


De zaak is voor vele doeleinden geschikt zoals toko, afhaal -en bezorgrestaurant, cateringbedrijf, traiteurbedrijf, maar ook voor Japans sushi concept (nog niet gevestigd in dit gedeelte van Den Haag), Italiaans, Grieks, Mediterraans etc. etc. 

Voor bezorging heeft deze locatie een groot afzetgebied, naast Den Haag- Noord is het gemakkelijk om uit te breiden richting Voorburg en Rijswijk. Daarnaast ligt het dicht bij alle grote uitvalswegen. Kortom een zaak met vele mogelijkheden. Per direct beschikbaar! 


Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl of 070-330 66 87. 




Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Het Bezuidenhout is een populaire wijk voor jonge gezinnen en starters. De Theresiastraat biedt een
Adres:
Theresiastraat 286
Postcode:
2593 AX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
85000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 85000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio