ID: 4224 Cafetaria Het Hapje INCLUSIEF OPSTALLEN

2546 CA Den Haag (Den Haag, ZH) (79x bekeken)

Omschrijving

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

 Bezorging en afhaal

Thuisbezorgd draait hier 7 dagen op volle toeren. Dit draagt uiteraard bij aan een erg hoge omzet! Maar het is hier ook hele dag een komen en gaan van mensen die hun snacks komen afhalen.

 Vuurwerkbunker

Naast het paviljoen zijn ook twee heuse vuurwerkbunkers aangelegd die voldoen aan alle eisen. Een verkoopvergunning is aanwezig. Al 25 jaar vindt hier aan het einde van het jaar vuurwerkverkoop plaats met hoge omzetten.

 Het Hapje

Het Hapje is al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag! Deze cafetaria onderscheidt zich door hoogwaardige apparatuur die met liefde is onderhouden, wat betekent dat je meteen kunt beginnen. Wat deze kans nog specialer maakt, is de locatie. De cafetaria bevindt zich aan de ingang van het bruisende Zuiderpark, waar jaarlijks talloze evenementen plaatsvinden. Dit betekent dat je een ingebouwde stroom van potentiële klanten hebt. Maar de dagelijkse bezoekers weten uiteraard ook hun weg naar de cafetaria te vinden. De zaak heeft een ruime counter en er is plaats voor circa 25 personen. In de kelder bevindt zich tevens de ruime dubbele toilettengroep en de grote opslagruimte.

Terras

Rondom het paviljoen is een zeer ruim opgezet terras welke plaats biedt aan circa 75 personen. Daarbij staan er ook nog eens 4 picknickbanken.

 Is uw interesse gewekt en heeft u een aantoonbaar eigen vermogen neem dan contact op met de makelaar: Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.

 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Aan een drukke doorgaande weg
Adres:
Anna Polakweg 2
Postcode:
2546 CA
Huur/koop:
Prijs:
695000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 695000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio