ID: 2217 Restaurant met afhaallocatie

2548 CC Den Haag (Den Haag, ZH) (104x bekeken)

Omschrijving

Wok restaurant, All you can concept met een naastgelegen afhaal-locatie. Een prachtig wok-restaurant, met ruim 16 jaar aan succesvolle geschiedenis. Een mooie kans in het Wateringseveld. Een groot Wok restaurant staat klaar voor een nieuwe eigenaar! Deze volledig instapklare locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers met een passie voor culinair avontuur. Of je nu droomt van een wokconcept, een open keukenconcept, all-you-can-eat ervaring of juist à la carte.. Deze ruimte biedt het perfecte canvas voor jouw visie.

Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is het luxe voordeel van een aangrenzend verkooppunt voor afhaal en bezorging. Dit betekent dat je niet alleen een sfeervol restaurant kunt runnen, maar ook kunt profiteren van de groeiende vraag naar afhaal- en bezorgmaaltijden. Naast het pluspunt van de bezorg/afhaal functie ligt het restaurant pal voor een parkeerterrein en is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. 

Ben jij enthousiast geworden en past deze locatie bij jou formule? Bel dan snel de makelaar, Michelle van Lith tel: 070 - 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.




Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het Wateringseveld
Adres:
Laan van Wateringse Veld 70
Postcode:
2548 CC
Huur/koop:
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
 
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio