Kantoorruimte bedrijventerrein

4731 SC Oudenbosch (Halderberge, NB) (67x bekeken)

Omschrijving
Multifunctioneel kantoorunit beschikbaar op bedrijventerrein “Industrieweg” in Oudenbosch. De kantoorverdieping is een volledig zelfstandige unit, gelegen op de begane grond van een verzamelgebouw, en is voorzien van een eigen entree, sanitaire voorzieningen en kantine met riante keuken.

Het bedrijventerrein staat bekend om haar diversiteit aan bedrijvigheid en een uitstekende bereikbaarheid. Door haar ligging aan de Industrieweg is het pand namelijk uitstekend bereikbaar middels de verschillende uitvalswegen naar omringende dorpskernen en de op- en afritten van de A17 (Roosendaal – Dordrecht) en de A58 (Eindhoven – Middelburg).

Metrages

Bruto vloeroppervlakte: circa 250 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Industrieweg 2 in Oudenbosch aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het verharde buitenterrein zijn er 5 privé parkeerplaatsen beschikbaar voor de gebruiker van de kantoorunit. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 en kantoren toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsrapport

De kantoorunit wordt opgeleverd in de huidige staat onder andere voorzien van;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- en telefonieaansluiting
- Deels stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Gescheiden dames en herentoilet
- Glasvezelverbinding aanwezig op het bedrijventerrein
- Lamellen
- Laminaat (in overleg)
- Keuken met oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Industrieweg 2 in Oudenbosch aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Oudenbosch, Industrieweg
Adres:
Industrieweg 2
Postcode:
4731 SC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1250 /m
Bouwjaar:
1975

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Oudenbosch
Prijs:
€ 1250 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: