Werkt u in een innoverend en modern team? Kies dan…

1017 DR Amsterdam (Amsterdam, NH) (2005x bekeken)

Omschrijving

In geval van huur voor het nieuwe jaar is er een korting, voor meer details kunt u direct contact met ons opnemen op e-mail portals@regus-rents.com




"Spaces biedt een volledig ingericht privékantoor voor u en uw werknemers tegen een betaalbare prijs. Of u nu klanten ontvangt, vergaderingen plant of de dagelijkse activiteiten uitvoert, er is altijd een ruimte die kan worden afgestemd op uw eisen. Wij zetten ons ervoor in om innovatie en netwerken te promoten. Daarom is Spaces een inspirerende plek waar u comfortabel kunt werken om uw innovatieve ideeën te ontwikkelen en realiseren.
Spaces Amsterdam, Keizersqracht is uitgerust met gerenoveerde ruimtes en uitstekende wifiverbinding en biedt aantrekkelijke werkplekken en een bedrijfscommunity. Spaces is omgeven door restaurants en winkels, dus u kunt altijd even een wandeling maken of een pauze nemen. Ook is uw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Onderhevig aan de algemene voorwaarden:
De totale ruimte van 120 m² omvat een privékantoor van 23 m² voor vijf of zes mensen, met hoogwaardig meubilair, gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, en een meertalige receptie. U betaalt geen andere belastingen en kosten, zoals de kosten voor het gebruik van water, elektriciteit en gemeenschappelijke kosten.
Klik hier voor meer informatie:"

https://www.regus.nl/workspace/netherlands/amsterdam/amsterdam-spaces-keizersqracht?utm_source=bedrijfsvastgoed&utm_medium=portal




Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Keizersgracht 555
Adres:
Keizersgracht 555
Postcode:
1017 DR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 2058/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 2058/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio