Kantoorruimte, centraal gelegen, Beverwijk (Beverw…

1942 AJ Beverwijk (Beverwijk, NH) (4699x bekeken)

Omschrijving

Per direct zijn er meerdere ruimtes beschikbaar! Hier kun je al werken vanaf €200,- met een maximaal bedrag van €250,- per maand, de ruimtes variëren van oppervlakte. De toiletten en pantry deel je met de andere ondernemers.

De bereikbaarheid van dit pand is ideaal. Je kunt parkeren voor de deur. Het OV is ook goed bereikbaar, het busstation ligt op slechts 1 minuut lopen.

Het pand heeft een leuke ligging, het wordt omringd door verschillende restaurants waar u na het werk lekker kunt eten. Voor de lunch kunt u terecht bij koffiebar Splif, die op 5 minuten loopafstand ligt. Vindt u het leuk om te winkelen in de pauze, dan zit u hier helemaal goed. Diverse winkels zoals parfumerie Douglas, HEMA en de Blokker zijn op een loopafstand van 6 minuten verwijderd. Genoeg redenen om dit pand te overwegen.

Heeft u interesse? Meldt u dan aan bij Linda Vogel door te mailen naar linda@villex.nl. Vermeld in de mail even kort wie u bent en wat voor werkzaamheden u wilt uitvoeren in de beschikbare ruimte.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Beverwijk (Beverwijk, NH)
Adres:
Kennemerhof 6
Postcode:
1942 AJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
vanaf €200,-

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Beverwijk
Prijs:
vanaf €200,-
Meer informatie via
Villex Vastgoedbescherming
088-5320000


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio