Leuke woon/werkwoning “Vrij op Naam” o…

2719 MZ Zoetermeer (Zoetermeer, ZH) (8270x bekeken)

Omschrijving
Leuke woon/werkwoning “Vrij op Naam” op goede locatie. U heeft meer dan voldoende ruimte op de begane grond om uw praktijk of winkel te vestigen met parkeermogelijkheden voor de deur. Verder biedt de woning u genoeg slaapkamers en woonruimte. Dit kleinschalige nieuwbouwproject aan de rand van Rokkeveen bestaat uit 5 praktijkwoningen waarvan 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. Er zijn slechts nog 2 woningen te koop

Komende vanuit het centrum of vanaf de uitvalsweg A12 ziet u het project al snel aan uw rechterhand liggen. Kenmerkend voor deze locatie zijn de herkenbaarheid als vestigingslocatie, de prettige woonomgeving en aan de achterzijde het groene karakter. Het openbaar vervoer is om de hoek en ook de winkels zijn dichtbij.

Indeling van de woningen:

Via het entree komt men in de hal van de woning. Vanuit hier is er toegang tot de werkruimte, maar er is ook een aparte ingang. In de hal bevindt zich het toilet met fonteintje. Er is op de begane grond een interne berging, wat tevens bij de werkruimte getrokken kan worden of waar eventueel een pantry gerealiseerd kan worden.

Middels een vaste trap bereikt men de overloop met gang op de 1e etage. Vanuit hier zijn alle vertrekken bereikbaar. De ruime woonkamer met open keuken van ca. 40m². Twee slaapkamers van ca. 16m² en ca. 8m². Een badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en toilet. Tevens is op deze etage nog een separaat toilet. Als laatste is er een balkon van ca. 2m².
Ook weer een vaste trap naar de 2e etage. Op de overloop een berging met cv opstelling en wasmachine aansluiting. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers van ca. 18m² en 8.5m².
Op deze etage wordt een ruim dakterras gerealiseerd van ca. 44m² gelegen op het zuidwesten.
Zeer grote en zonnige tuin van bouwnummer 4 is ca. 96m².

De woning word zonder keukeninrichting opgeleverd. Wel is het sanitair en de badkamer geheel gerealiseerd. De rest van de afwerking kunt u lezen in de technische omschrijving welke bij de brochure geleverd zal worden.

De koopprijs van de woningen gaan vanaf € 469.000,-- vrij op naam.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Zoetermeer
Adres:
Aburahout 4
Postcode:
2719 MZ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
469.000 V.O.N.
Bouwjaar:
2007

Soort:
Overige
Plaats:
Zoetermeer
Prijs:
€ 469.000 V.…
Meer informatie via
MKB Makelaarscentrum
0633917777

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio