Bedrijfsverzamelgebouw in het Groene hart

2811 DT Reeuwijk (Reeuwijk, ZH) (3071x bekeken)

Omschrijving

Prachtig gelegen bedrijfsverzamelgebouw in Reeuwijk, tussen Gouda en Bodegraven, midden in het groene hart. Nabij de A12 en op een steenworp afstand van de Reeuwijkse plassen.

De ruimte die u nodig heeft, kunnen wij aanbieden. Dat geldt voor de ruimte die u vandaag nodig heeft, maar de mogelijkheid bestaat ook om in de loop van de tijd uit te breiden of in te krimpen. Wij spelen in op de ontwikkeling van uw bedrijf door u in elke fase de juiste oppervlakte aan ruimte aan te bieden. Ons aanbod van ruimtes is groot, divers, flexibel en compleet.

Groot

We verhuren postadressen, werkplekken en kantoren. De oppervlakte van de kantoren zijn er in diverse groottes, variërend van 20 tot 300 m². De oppervlakten van de bedrijfsruimtes variëren van 50 tot 150 m².

Divers

Samen met u kiezen we de juiste ruimte uit op het mooiste plekje. De ruimtes binnen het verzamelgebouw variëren van een schapruimte in een stelling tot een kantoor met aan drie zijden een grote glazen pui en van een ruime sfeervolle werkplek tot aan een grote bedrijfsruimte met overheaddeur.

Flexibel

De ruimtes zijn afzonderlijk of gecombineerd te huur en indien wenselijk met elkaar te verbinden. Het plaatsen van een extra wand of deur is geen probleem. Indien gewenst is het mogelijk om op een later moment aan te geven dat u wilt uitbreiden of inkrimpen. De huurders die dit van plan zijn binnen het verzamelgebouw geven dit meestal bij ons aan, zodat wij vervolgens tijdig de betreffende personen kunnen informeren over de toekomstige mogelijkheden binnen het pand. Tot slot dragen de korte huurtermijnen bij aan de gewenste flexibiliteit.

Compleet

De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, zonwering, verwarming, 230Volt, data- en telefoonaansluiting en systeemplafond met verlichting. U kunt dus direct intrekken. De meeste kantoren zijn voorzien van airconditioning. De bedrijfsruimtes zijn voorzien van verlichting, verwarming, 230V en 380V en data- en telefoonaansluiting. Standaard wordt het afvalbeheer verzorgd, wordt het bezoek en de postpakketten door de receptie ontvangen, worden de algemene ruimten schoongemaakt en kan men gebruik maken van de centrale Wifi.

Om het verblijf verder te veraangenamen, worden er allerlei diensten aangeboden waar u de vrije keuze in heeft om daar gebruik van te maken. Te denken valt hierbij aan coaching-, training- en vergaderruimtes. Telefonie via Voice over IP, maar ook officewerkzaamheden door receptie, etc.etc.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Langs de Randweg Reeuwijk
Adres:
Leeghwaterstraat, 25
Postcode:
2811 DT
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Vanaf 195,- per maand
Bouwjaar:
2002

Soort:
Opslagruimte
Plaats:
Reeuwijk
Prijs:
€ Vanaf 195,…
Meer informatie via
Verzamelgebouw Reeuwijk
0182 30 81 91


Delen: