Winkelruimte

6584 AZ Molenhoek (Heumen, GL) (2566x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Winkelruimte gelegen op de begane grond met pantry, toilet en magazijn/dagverblijf. Het winkelcentrum is onder meer voorzien van een cafetaria, kapsalon, slagerij, groenteman, supermarkt, bloemisterij, tabakswinkel en bakkerij.

Ligging:
De winkelruimte is gelegen in het winkelcentrum van Molenhoek, op een uitstekende locatie.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 9 meter en ca. 5 meter aan de achterzijde.

Vloeroppervlakte:
Begane grond : ca. 150 m² v.v.o.;
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Zie de plattegrondtekeningen (niet op schaal) in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt leeg en ontruimd opgeleverd voorzien van aanwezige voorzieningen.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Er bevinden zich ruim voldoende onbetaalde parkeerplaatsen op openbaar terrein.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft detailhandel en is derhalve bestemd voor de uitoefening van horecabedrijven, met uitzondering van erotisch getinte horeca en wonen. Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 10.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Huurprijs wordt na ommekomst na 12 maanden jaarlijks verhoogd met € 1000,- excl. BTW, zulks voor een periode van drie jaar, zogenoemde ingroei-huur.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Energielevering/servicekosten:
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.


Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Koopprijs:
€ 169.000 ,-- k.k.

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding:
In overleg, mogelijk op korte termijn.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Molenhoek
Adres:
Prinsenweg 33
Postcode:
6584 AZ
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
Op aanvraag k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Molenhoek
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio