Moderne kantoorruimte Assen

9403 TS Assen (Assen, D) (5430x bekeken)

Omschrijving
Op het Borgstee terrein, aan de weg Peelo (hoofdontsluiting Noord), is een bijzonder fraaie, moderne kantoorvilla gesitueerd, op een royaal kavel van circa 2.750 m², omgeven door een perfect afgewerkt terrein.

Bereikbaarheid per OV: In de nabijheid zijn bushaltes gelegen te behoeve van het stadsvervoer. Middels de stadsbussen is het Centraal Station van Assen goed bereikbaar.

Bereikbaarheid per auto: Via Europaweg-West is er een snelle aansluiting op de doorgaande wegen waaronder de A28 (Groningen/Hoogeveen en diverse N-wegen.

Vloeroppervlakte: Op de begane grond is een aantal units beschikbaar met meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs: €115 ,- p/m²/p/jaar
Prijzen zijn per jaar, te vermeerderen met btw. Indien de btw niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. Betalingen huur en btw per kwartaal vooruit. Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en btw. Servicekosten € 25,- per vierkante meter per jaar (21% btw van toepassing) .

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 jaar.

Verlengingstermijn: Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Overige condities: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003.

Aanvaarding: Per direct.

Eigenaar/verkoper:
Dennenborgh Group B.V. Tel: 030-2250448
E-mail info@dennenborgh.com
KvK nr: 30127430Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Overige
Ligging:
Centraal
Adres:
Borgstee 15
Postcode:
9403 TS
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 115 /m²/jr
Bouwjaar:
1998

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Assen
Prijs:
€ 115 /m²/j…
Meer informatie via
Dennenborgh
0302250448


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio