Kantoorpand, Rijksweg A28, Assen (Assen, D)

9407 TK Assen (Assen, D) (4521x bekeken)

Omschrijving
Volop Flexibiliteit: FlexOffiZ Assen!

FlexOffiz heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Assen, en wel op toplocatie in kantoorpand ‘De Admiraal’ aan de Amerikaweg 2. Dit kantoorpand is gelegen in het zakelijke centrum van Assen, namelijk Bedrijventerrein Peelerpark. Dit is tevens pal gelegen aan de snelweg A28, waardoor de bereikbaarheid zeer goed te noemen is. In dit bedrijfspand staat flexibiliteit voorop. Onder andere korte huurtermijnen en kleine metrages huren behoren te de mogelijkheid. Dit in combinatie met overige gunstige huurvoorwaarden zorgt voor het aantrekkelijk huren van kantoorruimte.

Kantoorruimte Huren in Assen

Het huren van kantoorruimte bij FlexOffiz is zoals de naam al doet vermoeden zeer flexibel. Zo is het mogelijk om een enkele werkplek te huren, maar ook om een afgesloten unit met meerdere werkplekken te huren. De prijs per werkplek bedraagt €225,- per maand. Deze kantoorruimte is per maand opzegbaar, wat zorgt voor erg gunstige huurvoorwaarden. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij SKEPP online via 085 – 877 05 19.

Voorzieningen bij dit Bedrijfspand

In de bedrijfsruimte zijn de volgende voorzieningen aanwezig. De kantoorruimten worden gemeubileerd opgeleverd.

Wifi
Receptie
24/7 toegang
Glasvezel

Bereikbaarheid en Parkeren

Aangezien het kantoorpand op zichtlocatie ligt, pal naast de snelweg A28, kan gesteld worden dat de bereikbaarheid van het pand optimaal is. Vooral middels eigen vervoer is het pand dus erg goed te bereiken, de afslag van de A28 ligt op een steenworp afstand. De A28 is een belangrijke verkeersader die de verbinding legt tussen Groningen en Utrecht. Ook middels openbaar vervoer is deze bedrijfsruimte prima bereikbaar. Op ca. 300 meter is de bushalte Assen Peelerpark gelegen, waar de buslijnen 50, 309 en 650 zorgen voor de verbinding van A naar B. Ook wat betreft parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Op eigen terrein zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd in het flexibel huren van kantoorruimte in het zakelijke centrum van Assen? Neem dan nu contact op met SKEPP online via 085 - 877 05 19 en vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct een vrijblijvende bezichtiging aanvragen via onze website!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Assen (Assen, D)
Adres:
Amerikaweg 2
Postcode:
9407 TK
Huur/koop:
Prijs:
225

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Assen
Prijs:
€ 225
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio