Bedrijfsunit, Geldermalsen nabij A2, A15

4191 PD Nederland (1923x bekeken)

Omschrijving
WWW.BEDRIJVENTERREINHONDSGEMET.NLGraag presenteren wij u deze multifunctionele en representatieve bedrijfsruimte centraal gelegen in midden nederland nabij A15/A2.De bedrijfsunit is gunstig gelegen aan de voorkant van het verzamelgebouw en is voorzien van een eigen entree, verdiepingsvloer en overheaddeur. De praktische ruimte kan gebruikt worden ten behoeve van kantoor/opslag/zakelijke showroom etc.INDELING:Aan de voorkant van het pand treft u een eigen entree met raampartij (geldt alleen voor een hoekunit) wat de unit uitermate geschikt maakt voor een showroom. Aan de zijkant van het pand vindt u een elektrische overheaddeur.

Bij binnenkomst treft u 105m2 bruto vloeroppervlakte aan met aan de linkerkant aansluitingen voor gas en water en een stoppenkast. Tevens vindt u hier de trap naar boven waar nog eens 105m2 bruto vloeroppervlakte te vinden is. De eerste verdieping is voorzien van 2 raampartijen wat alleen bij een hoekunit aanwezig is.BIJZONDERHEDEN:- UNIEKE HOEKUNIT

- casco oplevering

- elektrische overheaddeur

- aansluitingen gas,water en cv aanwezig

- nabij A15/A2

- belastbaargewicht begane grond 1000kg m2

- belastbaargewicht verdieping 400kg m2

- bruto vloeroppervlakte 210 m2

- 3 parkeerplaatsen aanwezig

- vaste trap naar verdieping

- servicekosten 70,- per maandPRIJS:- Huurprijs is excl. BTW, servicekosten, gas water en elektraEXTRA INFORMATIE:Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Geldermalsen informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen plannen en toetsen of het door u gewenste gebruik van het pand mogelijk is. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis in Geldermalsen, Kuipershof 2, 4191 KH. Tel.: 0345-58 66 11.OVERIGE:- Kosten voor het gebruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven direct op huurder worden belast.

- betaling per maand vooruit.

- Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

- Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur.

- Aanvaarding in overleg.KORTOM: Een bedrijfsruimte met perspectieven en vele mogelijkheden geschikt voor ondernemers uit vrijwel elke branche.Voor meer informatie kunt u een brochure aanvragen of contact opnemen met Ernst Blom.Telefoon: 030- 271 95 30 of 06- 57 94 50 75 OOK BUITEN KANTOORUREN!!


Kenmerken
Soort:
Showroom, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Geldermalsen nabij A2, A15
Adres:
Iepenwei 14b
Postcode:
4191 PD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1299
Bouwjaar:
2008

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nederland
Prijs:
€ 1299
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio