Kantoorpand + Woonhuis, Echteld

4054 MS Echteld (Neder-Betuwe, GL) (3361x bekeken)

Omschrijving
Te koop €650.000 k.k. / huur: €50.000 per jaar excl. BTW

Indeling kantoor:
Parterre: Royale entree met wachtruimte en meterkast, receptie, toilet met fontein, pantry voorzien van koelkast, vaatwasser en een enkele spoelbak. Voorts een mooi royaal kantoor met spreekruimte aan de achterzijde met toegang tot de tuin.
1e verdieping: Ruime overloop met toegang tot de royale kantoorruimte aan de voorzijde, archiefruimte, alsmede een kantoor aan de achterzijde.

Indeling woonhuis:
Parterre: Entree met garderobe en meterkast, toiletruimte met zwevend closet en fontein, woonkamer met open haard, ruime keuken met diverse inbouwapparatuur zoals onder andere oven, combi-oven, inductiekookplaat, design afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Aansluitend de bijkeuken met kitchenette voorzien van gaskookplaat en doorgang naar de garage met vide.
1e verdieping: Overloop, ruime ouderslaapkamer, slaapkamer, werkstudeerkamer met aansluitend een fraaie wasruimte annex berging, badkamer voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, ligbad met thermostaatkraan, wastafelmeubel met dubbele wastafel en designradiator.
2e verdieping: Middels vaste trap bereikbare verdieping over het gehele pand met een zeer royale slaapkamer, 2 bergingen, technische ruimte met c.v.-ketels en warmte-terug-wininstallatie.
Perceel: Het perceel is aan de voorzijde ingericht met gedeeltelijk tuin en gedeeltelijk bestraat ten behoeve van parkeren. Aan de achterzijde is de tuin voorzien van kunstgras en gedeeltelijk bestraat en voorzien van een vijver.

Inhoud kantoor: Circa 690 m³
Inhoud woonhuis: Circa 750 m³
Inhoud garage: Circa 214 m³
Inhoud totaal: Circa 1.654 m³
Isolatie: Geheel geïsoleerd
Verwarming: Middels 2 c.v.-ketels en warmte-terug-win installatie. Bouwjaar: 2007


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Echteld
Adres:
Achterstraat 49
Postcode:
4054 MS
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
koopprijs: 650.000 k.k.
Bouwjaar:
2007

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Echteld
Prijs:
€ koopprijs:…
Meer informatie via
Buyme B.V.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio