Kantoorpand, Rijksweg A1, Naarden (Naarden, NH)

1411 DD Naarden (Naarden, NH) (3535x bekeken)

Omschrijving
Flexibel Bedrijfsruimte Huren bij FlexOffiZ Naarden

Op goede locatie aan het Gooimeer 8 te Naarden biedt FlexOffiZ kantoorruimte te huur aan. U heeft de keuze uit werkplekken, full service bedrijfsruimtes vanaf 25m2 of kantoren op maat. Gesteld kan worden dat elke soort ondernemer meer dan welkom is bij FlexOffiZ Naarden. Aangezien flexibiliteit hoog in het vaandel staat, zijn er korte en flexibele huurperiodes mogelijk. De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Gooimeer-Noord, welke direct naast de A1 (Amersfoort – Amsterdam) is gevestigd. In de directe nabijheid zijn grotendeels gelijksoortige panden gelegen. Ook ligt het prachtige Gooimeer op loopafstand. Dus bent u op zoek naar een werkplek, bedrijfsruimte of kantoor op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan via SKEPP online!

Voorzieningen & Services binnen FlexOffiZ Naarden

- Werkplekken
- Ingerichte Bedrijfsruimte
- Kantoren op Maat
- Vergaderruimten
- Gunstige ligging naast A1

Huurtarieven Bedrijfspand: FlexOffiZ Naarden

Werkplekken
- Vaste werkplek in de kantoortuin van FlexOffiZ Naarden;
- Vanaf €276,- per werkplek per maand;

Full Service Bedrijfsruimtes
- Een eigen afgesloten ingerichte bedrijfsruimte binnen FlexOffiZ Naarden;
- Vanaf ca. €550,- per maand (afhankelijk van aantal personen);.

Kantoren op Maat
- Een eigen kantoor binnen FlexOffiZ Naarden die u zelf kunt inrichten;
- Prijs afhankelijk van het aantal personen van uw bedrijf;
- Services inclusief op aanvraag;
- Gratis inrichtingsschets wanneer u via SKEPP online tenminste 100m2 kantoorruimte huurt.

Ligging en Bereikbaarheid

Door aanwezigheid van de snelweg A1 (Amersfoort – Amsterdam) op een steenworp afstand van FlexOffiZ Naarden, kent het kantoorpand een uitstekende bereikbaarheid per eigen vervoer. Ook met het openbaar vervoer is het bedrijfspand goed te bereiken. Op loopafstand is zijn verschillende bushaltes gelegen, die u rechtstreeks naar de NS stations Bussum, Amsterdam Amstel, Almere Haven of Weesp kunnen brengen. Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen €25,- per parkeerplaats per maand.

Huur uw werkplek, flexibele bedrijfsruimte of kantoor op maat via SKEPP online!

Bent u geïnteresseerd om een werkplek, bedrijfsruimte of kantoorruimte te huren in FlexOffiZ Naarden? Download dan hier de brochure!

Wilt u de unieke uitstraling en sfeer van FlexOffiZ Naarden ervaren? Maak dan direct een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. U krijgt dan een rondleiding door het bedrijfspand door de verhuurder.

Heeft u vragen over FlexOffiZ Naarden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met SKEPP online. Dit kan telefonisch (085-877 05 19) maar ook via het contactformulier op de website.

Besluit u in dit bedrijfspand een bedrijfsruimte of een kantoor op maat te huren via SKEPP online? U komt dan in aanmerking voor een gratis inrichtingsschets voor een optimale kantoorinrichting. Reden genoeg dus om ook uw bedrijfsruimte of kantoorruimte te huren via SKEPP online!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Naarden (Naarden, NH)
Adres:
Gooimeer 8
Postcode:
1411 DD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
276

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Naarden
Prijs:
€ 276
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio