Kantoorpand, centraal gelegen, Leiderdorp

2352 BZ Leiderdorp (Leiderdorp, ZH) (3670x bekeken)

Omschrijving
Het pand is gelegen op de bekende “De Baanderij” alwaar een diversiteit van gerenommeerde bedrijven is gevestigd. Synergie is dan ook bijpassende sleutelwoord voor deze unieke lokatie!!!

Op de 2e etage van dit goed onderhouden kantoorpand, bieden wij een representatieve kantoorruimte aan van ca. 255m2.
De ruimte beschikt over een zelfstandige entree en is voorzien van een compleet inbouwpakket bestaande uit; systeemwanden, nieuwe vloerbedekking, netwerkbekabeling, zonwering, alarminstallatie, airconditioning, keukenblok en overige sanitaire voorzieningen.

Door de gunstige huurprijs is dit kantoor een ideale ruimte voor starters. Is dit oppervlakte te groot? Deel huur of huren per unit behoort ook tot de mogelijkheden. U huurt al een unit met bureau, kasten, telefoon, etc vanav € 200,= excl.btw PER MAAND!!

Op het bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Leen Bakker, Praxis Megastore, Bruynzeel keukens en diverse autodealers.

Bereikbaarheid
Bedrijven- en winkelgebied ‘De Baanderij’ is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar binnen de Randstad. Zowel openbaarvervoer en de rijkswegen A4-A44 en N11 zijn op korte afstand aanwezig.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Overige
Ligging:
Leiderdorp
Adres:
Weversbaan 27
Postcode:
2352 BZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 69,=p/m2/p.jr
Bouwjaar:
1990

Soort:
Overige
Plaats:
Leiderdorp
Prijs:
€ 69,=p/m2/p…
Meer informatie via
Vastgoedzorg Nederland


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio