Bedrijfspand, De Hoopstraat 15 Schiedam/ Flexibele…

3125 AH Schiedam (Schiedam, ZH) (7087x bekeken)

Omschrijving
Object
Bedrijfs-/opslagruimte met inbouwkantoor staande en gelegen aan De Hoopstraat 15 te Schiedam Spaanse Polder. De Hoopstraat is gelegen nabij o.a. de Groothandelsmarkt waar vele bedrijven uit de AGF (aardappelen, groente- en fruit) branche zijn gevestigd. De Spaanse Polder telt ruim 600 bedrijven vooral actief in (groot) handel- en reparatie, industrie, bouw en zakelijke dienstverlening. Thans wordt de Spaanse Polder geherstructureerd, zodat dit bedrijventerrein ook in de toekomst een aantrekkelijke locatie blijft voor ondernemers.

Locatiegegevens
Het bedrijventerrein Spaanse Polder is aan twee zijden ontsloten. Aan de noordzijde is een directe aansluiting op de A13 (Rotterdam - Den Haag). Aan de zuidzijde geeft de Matlingeweg een uitstekende verbinding met de A20 (Hoek van Holland – Utrecht). Hierdoor zijn de luchthaven “Rotterdam The Hague Airport”, het havengebied, het Westland en alle steden in de Randstad optimaal bereikbaar. Met openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via verschillende busverbindingen.


Indeling
De Hoopstraat 115 bedrijfsruimte ca. 550 m²
buitenterrein ca. 150 m²

Parkeren
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen gelegen op het voorgelegen terrein.

Voorzieningen
De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
- afgewerkte betonvloer;
- vloerbelasting ca. 1.500 kg/per m²;
- vrije hoogte variërend van ca. 4.50 m¹ tot 5.5 m¹;
- daklichten;
- pantry;
- toiletgroep;
- was-/ en kleedruimten;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- verlichting middels opbouwarmaturen;
- verwarming middels diverse gasgestookte heaters;
- brandhaspel.

Het buitenterrein is voorzien van o.a.:
- hekwerk;
- verlichting;
- bestraat middels gestort beton.

Huurprijs bedrijfsunit:
€ 2.850,-- per maand exclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

Huurtermijn
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling te voldoen per kwartaal.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Oplevering
In overleg.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste voor 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bankgarantie
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting, te weten 3 maanden huur ter vermeerderen met servicekosten en de BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan door Swart Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Inlichtingen
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 – 418 15 77
info@swartbhv.nl
www.swartbhv.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Schiedam (Schiedam, ZH)
Adres:
De Hoopstraat 15
Postcode:
3125 AH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2.850,-- per maand excl

Soort:
Opslagruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 2.850,-- /…
Meer informatie via
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 4181577


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio