Kantoorpand, kantoor annex praktijkruimte gelegen …

3021 KC Schiedam (Schiedam, ZH) (4577x bekeken)

Omschrijving
Object
Representatief semi-vrijstaand kantoorgebouw van ca. 469 m² met 3 eigen parkeerplaatsen gelegen in een mooie omgeving aan de rand van het kleinschalige bedrijventerrein “Kethelvaart”. De voorzijde van het object is gesitueerd aan de Kerklaan, een luxe rustige woonomgeving, behorend tot het oude dorp Kethel. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Spaland. Het multifunctionele gebouw bestaat uit twee bouwlagen en beschikt over een ruim balkon c.q. terras en is zeer geschikt voor zowel kantoor- als praktijkruimte.

Locatiegegevens
De Kerklaan is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A-20 (Hoek van Holland – Utrecht), welke een directe verbinding vormt met de rijksweg A-13 (Rotterdam - Den Haag). Hierdoor zijn de luchthaven “Rotterdam The Hague Airport”, het havengebied alsmede het Westland en alle steden in de Randstad optimaal bereikbaar. Middels stad- en streekbussen alsmede de tram is het NS Station Schiedam zeer goed bereikbaar.

Indeling
Kerklaan 25 kantoorruimte ca. 294 m² ( begane grond)
kantoorruimte ca. 175 m² ( 1e verdieping)
Parkeren
Bij het kantoorobject behoren 3 parkeerplaatsen tevens is op de openbare weg ruim voldoende parkeergelegenheid (onbetaald).

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- hoogwaardig hal-/ entree met inbouw garderobe;
- receptiebalie;
- gestucte wanden;
- vloerbedekking;
- inbouwspots alsmede opbouwverlichting;
- draai-/kiepramen voorzien van isolerende en zonwerende beglazing;
- kantoorkamers voorzien van glazen scheidingswanden;
- data UTP cat. 5- en telefoniebekabeling;
- C.V.-verwarming middels radiatoren;
- airco-units middels split-units;
- alarminstallatie;
- archiefruimte;
- magazijn;
- serverruimte;
- toiletgroep;
- keuken met diverse apparatuur.

Huurprijs kantoorruimte
€ 4.300,-- per maand exclusief BTW en verschuldigde servicekosten.

Servicekosten
Deze dienen door huurder en verhuurder nader te worden overeengekomen e.e.a. afhankelijk van het servicepakket.

Huurtermijn
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling te voldoen per kwartaal.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Oplevering
Per direct.


Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste voor 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bankgarantie
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting, te weten 3 maanden huur ter vermeerderen met servicekosten en de BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan door Swart Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Inlichtingen
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 – 418 15 77
info@swartbhv.nl
www.swartbhv.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Schiedam (Schiedam, ZH)
Adres:
Kerklaan 25
Postcode:
3021 KC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
4.300

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 4.300
Meer informatie via
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 4181577


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio