Kantoorpand, Centrum, Amsterdam (Amsterdam, NH)

1017 AZ Amsterdam (Amsterdam, NH) (3264x bekeken)

Omschrijving
Kantoorruimte Huren: Singel 540 – Amsterdam Centrum

Dit kantoorpand biedt volledig ingerichte werkplekken aan op basis van flexibiliteit. FlexOffiZ Amsterdam rekent de huur niet op de conventionele manier (in vierkante meters) maar in een prijs per werkplek per maand. Niet alleen de locatie nabij de Bloemenmarkt en de Munt is inspirerend maar ook de werkomgeving die dit kantoor biedt.

Binnen het kantoorpand FlexOffiZ Amsterdam zijn er vele mogelijkheden om je netwerk te vergroten en om sociale- en zakelijke kansen aan te grijpen. Internet is hier gratis (WiFi), de huur is per maand opzegbaar (hoewel een langere huurtermijn voordelen biedt m.b.t. de huurprijs) en een bakker zit om de hoek. Altijd gelegenheid om een lekker vers broodje mee te pikken dus.

Je eigen kantoorruimte huren?

Je huurt hier vanaf €375,- per werkplek per maand. Dit is een all-in prijs waarin de kosten ten aanzien van gas, water, elektriciteit, internet en schoonmaak zijn inbegrepen. De prijs is wel exclusief BTW. Wanneer je met 3 of 4 mensen een eigen afgesloten kantoorruimte wil dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Is jouw organisatie/onderneming groter? Dan valt er natuurlijk verder te onderhandelen over de huurprijs van de kantoorruimte. Zoals eerder aangegeven is de huurprijs dan ook afhankelijk van de contractduur en de hoeveelheid benodigde kantoorruimte.

Wil je meer weten over de prijzen van de kantoorruimten of wil je graag een bezichtiging plannen? SKEPP online is door de verhurende partij aangewezen om het eerste contact te verzorgen. Samen zullen we een datum en tijdstip plannen voor een bezichtiging. Je vraagt eenvoudig een vrijblijvende bezichtiging aan via de ‘oranje-button’ of je belt naar 085- 877 05 19.

Locatie van dit Kantoor in Amsterdam

Dit gebouw is prima te bereiken per OV, fiets of te voet. Er is een inpandige parkeergarage aanwezig waar je tegen een vergoeding je auto kunt parkeren. Wil je meer informatie over de reis per OV? Kijk dan ondertussen alvast op 9292OV.nl.

De Bloemenmarkt zelf is natuurlijk fantastisch. Een singel waar men bloemen, bloemenbollen en planten kan kopen. Deze drijvende bloemenmarkt bestaat sinds 1862 en is daarmee uitgegroeid tot een bloemenmarkt die in heel Nederland bekent staat. De bloemenmarkt die is verweven met één van de oudste grachten van onze hoofdstad en loopt vanaf de Singel richting het Muntplein en het Koningsplein. De markt is elke (werk)dag geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Bij FlexOffiz heb je de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en om sociale en zakelijke kansen te benutten. Het internet is gratis, de bakker zit om de hoek en de huur is per maand opzegbaar. De Geelvinck heeft een inpandige parkeergarage en is zeer goed bereikbaar met het OV, de fiets of te voet.

Bent u geïnteresseerd in het flexibel huren van een werkplek of groter metrage in Amsterdam? Aarzel dan niet en neem contact op met SKEPP online via 085 – 877 05 19 of vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amsterdam (Amsterdam, NH)
Adres:
Singel 540
Postcode:
1017 AZ
Huur/koop:
Prijs:
375

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 375
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio