Kantoorpand, Sloterdijk, Amsterdam (Amsterdam, NH)

1043 AJ Amsterdam (Amsterdam, NH) (4427x bekeken)

Omschrijving
Bedrijfsruimte te Huur in het inspirerende Amsterdam Sloterdijk: Donauweg 10 – Amsterdam

Gratis parkeren, een inspirerende werkomgeving, een sterk groeiend gebied met nog steeds zeer aantrekkelijke huurprijzen voor kantoorruimte, dat is Amsterdam Sloterdijk. Het kantoorgebouw is gelegen tegenover het indrukwekkende kantoorpand van Mercedes/Elsevier. Het is een gezellig en voordelig bedrijfspand, dat er net en verzorgt uitziet. De bedrijven in dit pand zorgen voor een bruisend geheel, er zijn hier starters, creatieve bedrijven, exotische bedrijven maar ook grotere bedrijven. Wilt u ook een kijkje nemen om dit alles met eigen ogen te aanschouwen? Neem dan contact op met SKEPP online.

De Bedrijfsruimte en het Grand Café

Het belangrijkste wat u direct moet weten zijn de voorzieningen binnen dit kantoor. Er is een vergadercentrum aanwezig, een grand café, receptiediensten en er zijn meerdere types en groottes qua kantoorruimte/bedrijfsruimte beschikbaar. U huurt hier vanaf 1 maand maar u kunt hier ook 5 jaar huren. Besluit u om minimaal één jaar te huren? Dan heeft dit een positief effect op de huur die u betaalt.

The Office Operators zorgen ervoor dat u niet hoeft te investeren in inrichting, het concept biedt turn-key opgeleverde kantoren en bedrijfsruimtes aan. Voor één persoon tot tientallen personen. Indien gewenst maakt u gebruik van het full-service pakket waardoor u ook telefonische ondersteuning en administratieve ondersteuning krijgt. Kortom u en uw organisatie kunnen direct aan de slag en u krijgt maandelijks één overzichtelijke factuur van de huur en de eventuele aanvullende diensten.

Ligging en Locatie van dit Bedrijfspand in Amsterdam

Dit kantoorpand is gelegen aan de Donauweg 10, 1043 AJ, Amsterdam (Sloterdijk). Het pand en haar bedrijfsruimtes zijn goed bereikbaar via de autosnelweg A10 (afslag S102) en via de A5 (Westrandweg). Parkeergelegenheid is aanwezig bij het bedrijfspand. Station Amsterdam Sloterdijk is op loopafstand gelegen en van daaruit reist u per trein, tram of metro naar alle andere deelgebieden in Amsterdam.

Huurprijzen van de Kantoorruimte/Bedrijfsruimte

De prijzen voor dit kantoor zijn vastgesteld op €190,- per werkplek per maand. Dat betekent dat u voor 10 personen slechts €1900,- per maand betaalt (incl. gas/water/licht/internet en schoonmaak). Voor 5 personen slechts €950,- per maand. Er wordt dus niet gerekend in vierkante meter prijzen maar in prijzen per werkplek per maand.

Goedkope Kantoorruimte Huren in Sloterdijk?

Neem dan contact op met SKEPP online. Onze vastgoedconsultants helpen u in uw zoektocht door het woud van kantoren dat beschikbaar is. Vraag voor dit kantoorpand direct een vrijblijvende bezichtiging aan en maak gebruik van de mogelijkheid om nog meer informatie in te winnen via ons. Bel daarvoor met 085- 877 05 19 of vul het contactformulier in op onze website.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Amsterdam (Amsterdam, NH)
Adres:
Donauweg 10
Postcode:
1043 AJ
Huur/koop:
Prijs:
190

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 190
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio