Kantoorpand, in een groene omgeving, Steenwijk

8332 VA Steenwijk (Steenwijkerland, O) (1525x bekeken)

Omschrijving
Eeserveste is een kantoorpand in Steenwijk gelegen bij het Eesermeer. Wij (De Vries & Partners) genieten hier al enkele jaren van het Hollandse uitzicht, de inspirerende omgeving en moderne faciliteiten. Via expeditie Eeserveste zijn wij op zoek naar avontuurlijke ondernemers die dit kantoor met ons willen delen. Er zijn kantoren beschikbaar vanaf 15m2 tot 110m2. U huurt al een kantoor vanaf €200,-p.m. full service!

Rust
Eeserveste is gelegen in een bedrijvenpark met een open, licht en groen karakter. Het pand is omgeven door hoogwaardige bedrijvigheid en staat toch dicht bij de natuur. Hierdoor ontstaat er rust en kunt u creatieve ideeën ontwikkelen en optimaal concentreren op uw werkzaamheden. De ideale omgeving voor een avontuurlijke ondernemer zoals u!

Ruimte
De kantoren van Eeserveste zijn uitgerust met moderne kantoorfaciliteiten. De lichte kantoren zijn omgevingsgericht en ruim van opzet. Vergaderruimten, koffie/thee faciliteiten, internet, gas, water, licht en schoonmaak zijn bij de vaste huurprijs inbegrepen. Geen verrassingen achteraf.

Het bedrijventerrein van Eeserveste grenst direct aan de A32 van Meppel naar Leeuwarden. Hierdoor beschikt u over goede uitvalsmogelijkheden en een groot bereik. Groningen, Almelo en Apeldoorn zijn binnen een uur te bereiken. En in een half uur bent u in Zwolle, Hoogeveen, Heerenveen en
Leeuwarden.

Resultaat
Als pionier gaat u kansen niet uit de weg. Dat doen wij ook niet! Wij zijn juist op zoek naar ondernemers om kennis mee te delen, diensten uit te wisselen en ons netwerk aan te bieden. Wanneer u een kantoor huurt bij Eeserveste, vergroot u uw kansen op resultaat.

Kijk op www.dvpaa.nl/eeserveste voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Steenwijk
Adres:
Beukenhof 8
Postcode:
8332 VA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
vanaf €200,- p.m.
Bouwjaar:
2010

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Steenwijk
Prijs:
vanaf €200,-…
Meer informatie via
De Vries en Partners


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio