Kantoorpand, Stationslocatie, Rotterdam (Rotterdam…

3013 AM Rotterdam (Rotterdam, ZH) (1486x bekeken)

Omschrijving
Het grootste Bedrijfsverzamelgebouw van Nederland: Weena 737 - Rotterdam

In het hart van het dynamische zakencentrum van Rotterdam direct naast het nieuwe centraal station van Rotterdam is Het Groothandels Gebouw gelegen. Het groothandelsgebouw is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland en wordt ook wel een stad in een stad genoemd. Op de begane grond van dit kantoorpand is het business center van The Office Operators gelegen. In de kantoorruimtes van dit business center heeft u alle ruimte om uw bedrijf verder uit te bouwen. In ieder geval heeft u dan al een zeer representatief kantoor op een toplocatie!

Kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw

Vindt u het ook prettig om in een rijksmonument te werken? In het Groot Handelsgebouw zijn voldoende kantoorruimtes voorhanden waar u direct aan de slag kunt. Het business center wordt gerund door de kantoorformule TOO, die bekend staat om al haar service. Zij zijn uw rechterhand en leveren ondersteunende diensten zoals telefoonbeantwoording, postverwerking, administratieve en secretariële handelingen, de ontvangst van uw gasten en de bereiding van de dagelijkse lunch.

Wanneer u binnen komt lopen ziet u een professioneel ogend en zakelijk ingericht kantoor. U wordt met een warme lach ontvangen door een medewerker van het serviceteam. De designmeubelen binnen dit kantoorpand vallen direct op en dragen bij aan de uitstraling van dit kantoor. Voor de flexwerkers zijn hier kluisjes zodat u veilig uw spullen kunt opbergen. Ook is er een gemeenschappelijke pantry aanwezig waar u een broodje kunt smeren of een maaltijd bereiden. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de koffiebar op de begane grond. De glazen wanden tussen de kantoren zorgen ervoor dat er veel openheid en ruimte is gecreëerd, wat een ouderwets bekrompen gevoel op kantoor voorkomt. De kantoren kunnen volledig ‘branded’ worden opgeleverd zodat u, uw eigen identiteit creëert op kantoor.

Natuurlijk kunt u als ondernemer ook gebruik maken van de vergaderfaciliteiten binnen het pand. Het is zelfs mogelijk om als starter hier een virtueel kantoor te openen.

Waar is dit kantoor gelegen?

Het pand is gelegen op een prachtlocatie aan de Weena 737 te Rotterdam. Zowel de trein, de tram als de metro stoppen op het centraal station van Rotterdam. Dit is een minuut lopen van dit kantoor. De Hema, de Albert Heijn, het Manhattan hotel en het Schouwburgplein zijn allen direct in de buurt gelegen. Verscheidene barretjes, grand-cafés en restaurants zijn op loopafstand te bereiken.

Per auto bereikt u via de Weena, de Schiekade en Schieweg de A20 richting Gouda en Utrecht. Via de Weena, de Statenweg en de Stadhoudersweg bereikt u snel de A13 in de richting van Den Haag en Rotterdam The Hague Airport.

Huren in dit Kantoor te Rotterdam?

Wilt u veel flexibiliteit, dan huurt u al een eigen kantoorruimte vanaf 1 maand. Wilt u de laagste huurlasten? Dan kiest u voor een langere termijn, bijvoorbeeld 5 jarig huurcontract. Ook kiest u er zelf voor of u wilt investeren in de inrichting van uw eigen kantoorruimte maar er worden ook volledig ingerichte kantoorruimtes, turnkey opgeleverd. U kunt dus direct aan de slag.

De huur wordt berekent in een “prijs per werkplek per maand”. De huurprijs is dus afhankelijk van het aantal personen binnen uw bedrijf of organisatie. U huurt al een eigen werkplek binnen dit kantoor vanaf €375,- per maand. Een Kantoorunit / Office Box huurt u vanaf €750,- per maand (2 personen), €1125,- per maand (3 personen) etc. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, schoonmaak, internet en meubilair. Alle kosten staan op één maandelijkse overzichtelijke factuur.

Voor een kantoor op maat (vanaf 100m2) gelden andere prijzen. Deze prijzen worden berekent in Euro’s per m2 per jaar. Aanvullend worden er servicekosten berekent m.b.t. gas/water/licht. De prijs voor een kantoor op maat is op aanvraag. Wanneer u kiest voor een kantoor op maat en u gaat daadwerkelijk op deze locatie huren dan krijgt u van SKEPP online een gratis inrichtingsplan op maat!

SKEPP online verzorgt in opdracht van de verhuurder de eerste contacten tussen u en de verhuurder. Via ons vraagt u dus gratis een vrijblijvende bezichtiging aan! Ook staan wij u graag telefonisch te woord via 085- 877 05 19 of kunt u een mail sturen naar info@skepponline.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Rotterdam (Rotterdam, ZH)
Adres:
Weena 737
Postcode:
3013 AM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
425

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 425
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio