Kantoorpand, Amsterdam - Oost, Amsterdam (Amsterda…

1018 AV Amsterdam (Amsterdam, NH) (5523x bekeken)

Omschrijving
Mooie Kantoorunits in Titania: Sarphatistraat 706 – Amsterdam (oost)

Dit gebouw bestaat behalve uit kantoren ook uit appartementen en winkelruimte. Een leuke en speelse mengeling tussen wonen, werken en leisure. De kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand. Binnen het kantoorconcept van FlexOffiZ is er ruimte voor flexwerkers, kleine/startende bedrijven en grotere ondernemingen. Hier worden namelijk flexplekken, kleine kantoorruimten (kantoorunits) en kantoren op maat (vanaf 100m2) aangeboden. Door de gunstige bereikbaarheid en de nabijheid van onder andere Artis en Brouwerij ’t IJ een heerlijke plek om te werken.

Representatieve Entree + Hoog Servicelevel

Dit kantoorgebouw wordt gekenmerkt door een nette en levendige entree. U bereikt uw kantoorruimte of werkplek via de personenlift vanaf de begane grond. Kantoorruimtes worden volledig ingericht opgeleverd maar u kunt er ook voor kiezen om de ruimtes zelf in te richten. Binnen de kantoorruimten zijn kabelgoten, mechanische ventilatie, verwarming, intercoms en natuurlijk sanitaire voorzieningen aanwezig. Parkeerruimte is op de openbare weg aanwezig.

Direct naast het kantoorpand is een supermarkt gelegen. Hier haalt u dus een lekker broodje of andere versnaperingen. De oudste dierentuin van Nederland Artis is ook op loopafstand gelegen. Het gezellige en drukke terras van Brouwerij ’t IJ (de Molen) is om de hoek gelegen waardoor u vlakbij kunt borrelen met uw collega’s of een informele meeting beleggen met klanten.

Bereikbaarheid Kantoor Sarphatistraat 706

Het kantoorpand kent een centrale ligging in Amsterdam Oost door de locatie tussen de Mauritskade en de Oostenburgergracht. De kantoorruimte is per bus goed bereikbaar via de bushalte aan de Oostenburgergracht (buslijn 22). Tramlijn 10 loopt vanaf het Alexanderplein richting het Rietlandpark waarbij een stop is aan de Sarphatistraat. Via de Piet Heintunnel rijdt u met uw auto binnen enkele minuten de ringweg A10 (rondom Amsterdam) op. Parkeren kan op openbare parkeergelegenheden in de buurt.

Huren vanaf €300,- per maand?

U huurt hier uw eigen werkplek al vanaf €300,- per maand. U heeft daarbij 24 uur per dag, 7 dagen per week, toegang tot de kantoorruimte. De kosten van een gesloten kantoorruimte zijn afhankelijk van de hoeveelheid personen waarmee u in de unit wilt gaan werken. De basisregel is ‘aantal personen X €300,-‘ is de huurprijs per maand.

Voor kantoren op maat worden andere tarieven gehanteerd. Hiervoor huurt u tenminste 100m2 kantoorruimte tegen een prijs vanaf €140,- per m2 per jaar (excl. Btw en servicekosten). Er is tenminste tot 1200m2 kantoorruimte beschikbaar. Besluit u daadwerkelijk te gaan huren? Dan krijgt u een volledige inrichtingsschets op maat aangeboden door SKEPP online.

Overtuigd van de pluspunten van dit pand? SKEPP online verzorgt namens de verhuurder de eerste contacten tussen u en de verhuurder. Vraag vrijblijvend en gratis een bezichtiging aan via onze website! Natuurlijk mag u ook bellen met 085- 877 05 19 of u stuur een e-mail naar info@skepponline.nl.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte
Ligging:
Amsterdam (Amsterdam, NH)
Adres:
Sarphatistraat 706
Postcode:
1018 AV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
300

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 300
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio