Kantoorpand, Centrum, Zwolle (Zwolle, O)

8011 LE Zwolle (Zwolle, O) (4606x bekeken)

Omschrijving
Flexibel Kantoorruimte Huren: FlexOffiZ Zwolle

Ook in het centrum van Zwolle, namelijk aan de Jufferenwal 30, heeft FlexOffiZ een vestiging geopend. Bij dit kantoorconcept staat het flexibel huren van kantoorruimte, zoals de naam al doet vermoeden, voorop. Deze kantoorruimte is onderdeel van het ‘Maagjesbolwerk’, een onder architectuur gebouwd complex met verschillende functies. In dit complex bevinden zich onder andere Media Markt, Topmerk Schoenen en een Q-Park parkeergarage! De kantoorruimte is gelegen binnen de vesting van Zwolle met in de directe nabijheid een scala aan voorzieningen. Als u even een frisse neus wilt halen, bent u binnen de kortste keren in het gezellige bruisende centrum van Zwolle.

Bedrijfsruimte huren in het ‘Maagjesbolwerk’

In dit kantoorpand zijn volledig ingerichte werkplekken te huur. Deze zijn geschikt voor zowel startende ondernemers, ZZP’ers en bestaande bedrijven. Met zowel grote als kleine kantoorkamers alsmede verschillende vergaderruimten biedt dit kantoorcomplex uitkomst voor uw onderneming! De kosten voor een werkplek bedragen €285,- per maand. U krijgt voor dit bedrag een gemeubileerde afgesloten kantoorruimte. Ook zijn hierin de servicekosten en kosten voor internet verwerkt. Aangezien de opzegtermijn slechts één maand bedraagt, in combinatie met de geringe huurprijs kan gesteld worden dat er sprake is van gunstige huurvoorwaarden.

Voorzieningen in Kantoorpand

In deze kantoorruimte zijn de volgende voorzieningen vanzelfsprekend. Hier hoeft u geen extra bedrag voor te betalen.

Internet (snelle wifi)
Gemeubileerd kantoor (archiefkasten, bureau, lamp, bureaustoel)
Gescheiden toiletgroepen
Collectief gebruik vergaderruimten
Zonwering
Lunchmogelijkheden

Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Aangezien het ‘Maagjesbolwerk’ gelegen is in het centrum van Zwolle, is de bereikbaarheid per openbaar vervoer erg goed te noemen. In de directe nabijheid zijn verschillende bushaltes aanwezig met directe verbindingen naar het NS station van Zwolle. Dit NS station ligt overigens op loopafstand van de bedrijfsruimte. Ook per eigen vervoer is de Jufferenwal 30 prima te bereiken. De A28 (Groningen – Utrecht) is in enkele autominuten te bereikbaar! Wat betreft parkeren: Aangezien het complex over een inpandige parkeergarage beschikt is dit geen probleem!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een fraaie, flexibele kantoorruimte die aan al uw wensen voldoet? Neem dan nu contact op met SKEPP online via 085 – 877 05 19 of vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Zwolle (Zwolle, O)
Adres:
Jufferenwal 30
Postcode:
8011 LE
Huur/koop:
Prijs:
285

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Zwolle
Prijs:
€ 285
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio