Bedrijfspand, kantoorpand, centraal gelegen nabij …

4817MV Breda (Breda, NB) (3285x bekeken)

Omschrijving
Zelfstandige bedrijfsruimte met kantooretage. De bedrijfsruimte ligt op een zeer goede bereikbare locatie, op het kleinschalige bedrijventerrein \"Goeseelspark\". Uitvalswegen (A16-A27) zijn eenvoudig bereikbaar. Het pand heeft eigen voorzieningen zoals twee pantry\'s en toiletruimte. Geschikt voor bedrijfsmatige activiteiten met kantoorfunctie. .
Deze locatie is zeer interessant aangezien men kan spreken over een stadslocatie waarbij de bereikbaarheid zeer goed is.

ndeling begane grond:

De totale bedrijfsruimte inclusief de entree is ca. 9.80 x12.35 m., in totaal ca. 120 m2. De vloer is voorzien van glad afgewerkt beton. Vanuit de bedrijfsruimte zijn de toiletruimte met fonteintje, de pantry en trapopgang naar de kantooretage bereikbaar. Naast de trapopgang is de meterkast ( 6 groepen, 2 krachtgroepen en aardlekschakelaar) gesitueerd. De bedrijfsruimte wordt verwarmd met radiatoren aangesloten op een combiketel en wordt verlicht met tl-buizen. De ruimte is tevens voorzien van een alarminstallatie (2000).

Indeling verdieping:

Vanuit de overloop op de verdieping zijn de twee kantoorruimten en de keuken bereikbaar. Kantoorruimte 1 is ca. 4.75/6,5 x12.35 m., ca. 73 m2 incl archief ruimte van 4 m2. De kantoorruimte is aan de voorgevel voorzien van een ramenpartij en achterin de ruimte is een lichtkoepel aanwezig . De vloer is voorzien van tapijttegels en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De ruimte is voorzien van een systeemplafond en wordt verlicht met geïntegreerde tl-bakken. De ruimte wordt verwarmd met radiatoren. Tevens is er een airco (2005) aanwezig.

Kantoorruimte 2 is ca. 18 m2 en ligt aan de voorzijde van het pand. De ruimte is voorzien van raampartijen voor voldoende daglicht. De afwerking is hetzelfde als kantoorruimte 1. De ruimte worst verwarmd met radiatoren en heeft airco (2005).

De keuken is ca. 4.85x3.25 m en is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling. Achter de keuken is een bergruimte van ca. 3.25x1.20 m.

Bestemmingsplan: Milieu categorie 1 en 2
Gebruik : Bedrijfsmatige activiteiten met kantoorfunctie
Ligging : Op een kleinschalig bedrijventerrein
Bereikbaarheid : Ontsluiting via uitvalswegen naar de A16, A27
Parkeerplaatsen : Parkeren op eigen terrein mogelijk, 2 parkeerplaatsen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Breda (Breda, NB)
Adres:
Goesseelstraat 27
Postcode:
4817MV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1200 pm excl btw
Bouwjaar:
1998

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 1200 pm ex…
Meer informatie via
Janssens Vastgoed
0161413666

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio