Beleggingspand, met moderne faciliteiten op zichtl…

1261TA Blaricum (Blaricum, NH) (1633x bekeken)

Omschrijving

Bent u op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden? Bij Het Hoofdkwartier Blaricum is het mogelijk te beleggen in zeer representatievekantoor- en bedrijfsruimtes op zichtlocatie in Blaricum.

Waar traditionele kantoor- en bedrijfsruimtes vaak industrieel van aard zijn en tegen zo laag mogelijke kosten gerealiseerd worden, kiest Het Hoofdkwartier voor kwaliteit en duurzaamheid. De combinatie van het ontwerp, de locatie, de indeling en de gebruikte materialen, zorgt ervoor dat uw belegging snel verhuurd kan worden.


Kenmerken:

  • Vanaf 84 m² BVO
  • Plafondhoogte begane grond 4,2 m
  • Plafondhoogte 1e verdieping ruim 3 m
  • Geveloppervlakte van 19 m² per unit
  • Flexibel in te delen gevelopeningen
  • Bijzonder veel daglichttoetreding dankzij grote vliesgevels
  • Eigen representatieve entree
  • Eigen parkeervoorziening


Aanvangsrendement van 8% per jaar

Met een bruto aanvangsrendement van 8% per jaar en de zekerheid van uw eigen onroerend goed, is een kantoor- of bedrijfsruimte van Het Hoofdkwartier een zeer interessante belegging.

Onderhoud door VvE

De VvE (Vereniging van Eigenaren) regelt voor u het gehele onderhoud en de benodigde verzekeringen. Ook wordt er door de VvE een parkbeheerder aangestuurd.

Unieke zichtlocatie

Het Hoofdkwartier zal gevestigd worden in bedrijvenpark Blaricummermeent in Blaricum en is zeer makkelijk te bereiken met de A27 (afslag 35, Huizen). Dankzij de zeer goede ligging heeft u in de directe nabijheid uitvalswegen naar steden als Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Geschikt voor elk type onderneming

De ruimtes worden casco opgeleverd en hebben een zeer gangbare maatvoering. Hierdoor zijn de units flexibel in te richten en zijn uitermate geschikt voor allerlei ondernemingen uit uiteenlopende bedrijfstakken.


Koopprijzen:

- Kantoorruimtes: €135.000,- v.o.n. (excl. BTW).
- Bedrijfsruimtes: €139.000,- v.o.n. (excl. BTW).

Voor meer informatie over de beleggingsmogelijkheden van Het Hoofdkwartier, ga naar www.het-hoofdkwartier.nl. Ook kunt u direct contact opnemen met onze makelaar Lobke van de Lustgraaf op 085-3035657.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Blaricum (Blaricum, NH)
Adres:
Binnendelta
Postcode:
1261TA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
135.000,-
Bouwjaar:
2017

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Blaricum
Prijs:
€ 135.000,-
Meer informatie via
De heer


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio