05-04-2016

Bedrijfsvastgoed, het enige gratis BOG platform in Nederland

Onlangs berichtten verschillende media dat er een kwestie gaande is tussen de twee aanbodplatformen RealNext en PropertyNL. De twee platformen betichten elkaar van het schenden van verschillende afspraken rondom het commercieel vastgoed en zullen 12 april voor de rechter verschijnen. Hierbij willen wij u graag kort over deze zaak informeren en de voordelen van Bedrijfsvastgoed.nl benadrukken.

De platformen
RealNext is, net zoals www.Bedrijfsvastgoed.nl, een aanbodplatform met het doel om het meest relevante aanbod van bedrijfspanden te verzamelen in één, duidelijk overzicht. Elke dag wordt op zowel RealNext als Bedrijfsvastgoed.nl het aanbod van bedrijfspanden op het web ge-update om u zo een compleet en actueel mogelijk beeld van het aanbod van bedrijfsruimtes te geven. Een aantal jaren geleden is RealNext een samenwerking aangegaan met het onafhankelijke researchcentrum voor vastgoedinformatie PropertyNL.

De kwestie
Vele jaren ging de samenwerking tussen RealNext en PropertyNL goed, maar sinds een aantal jaren is het vertrouwen verslechterd. Door PropertyNL werden naar zeggen bepaalde afspraken met RealNext geschonden en waren de diensten van PropertyNL niet meer in het belang van de leden van RealNext. Er zijn vele gesprekken geweest tussen beide partijen, maar het mocht niet baten. Om die reden staan zowel RealNext als PropertyNL op 12 april als eiser en verweerder voor de rechter.

Bedrijfsvastgoed.nl
Bedrijfsvastgoed.nl heeft verder niets met deze kwestie te maken maar wij vinden het wel belangrijk om u te informeren over dit incident. Verder willen wij u er graag op wijzen dat www.Bedrijfsvastgoed.nl een goed alternatief is voor alle aanbieders (makelaars en particulieren) van commercieel onroerend goed. Bedrijfsvastgoed.nl is een onafhankelijk en gratis platform is én zal dit ook blijven. Wij stellen het belang van onze klanten voorop.

Diensten en voordelen
Het meest relevante aanbod van bedrijfspanden verzamelen in één, duidelijk overzicht: dat is ons doel met www.Bedrijfsvastgoed.nl. Elke dag bekijken wij het aanbod van bedrijfspanden op het web en updaten we het aanbod op onze site om u zo een compleet en actueel mogelijk beeld te geven.

Daarnaast is het ook mogelijk uw eigen bedrijfspand, kantoorruimte, winkelpand, enzovoort gratis aan te bieden op onze site. Het is erg gemakkelijk.

Wanneer u zelf opzoek bent naar een bedrijfspand, dan kunt u deze via de zoekfunctie snel vinden. De bedrijfsruimtes worden per regio of stad aangeboden de site geeft het meest volledige aanbod weer. Heeft u een geschikte ruimte gevonden? Dan is contact opnemen met de verhuurder of verkoper gemakkelijk en snel mogelijk.

Ten slotte kunnen wij zeggen dat Bedrijfsvastgoed.nl geheel gratis is. Zowel het plaatsen van een bedrijfsaanbod als het zoeken naar bedrijfspanden is kosteloos en daarmee zijn wij het enige gratis BOG platform van Nederland.
Door de jaren heen hebben wij reeds veel positieve reacties ontvangen van onze bezoekers en de gebruikers van onze site. Wij hopen dat ook u goede ervaringen met onze website heeft en succesvol gebruik mag maken van www.bedrijfsvastgoed.nl! Heeft u nog opmerkingen, tips of suggesties, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uw mening is zeer welkom!

Naar het overzicht