29-01-2020

5 tips voor het inrichten van je kantoorpand

Tip 1. Zorg voor ergonomische werkplekken

Als werkgever is het enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat je werknemers ergonomische kunnen werken op kantoor. Hiervoor zijn ergonomische werkplekken nodig. Dit zijn werkplekken die helemaal op het lichaam van de werknemer afgesteld kunnen worden. Zodat hij in een gezonde zithouding kan werken. Een ergonomische bureaustoel en een verstelbaar bureau vormen de basis van een ergonomische werkplek. In de webshop van OfficeCity vind je een ruim assortiment aan ergonomische kantoormeubelen.

Tip 2. Opgeruimd kantoor

Rommel op kantoor zorgt ervoor dat werknemers sneller worden afgeleid. Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers efficiënt en geconcentreerd werken. Daarom is het belangrijk om het kantoor opgeruimd te houden. Lockerkasten, prullenbakken en ordners zorgen al voor een groot gedeelte dat je kantoor opgeruimd blijft.

Tip 3. Efficiënte indeling

De indeling van de kantoorruimte is enorm belangrijk als je wilt dat werknemers efficiënt werken. Zo wil je dat de werkplekken op een rustige plek komen te zitten, zodat werknemers niet snel afgeleid worden en rustig kunnen werken.

Tip 4. Milieubewust

Een “groen” kantoor is tegenwoordig enorm populair. Bedrijven zijn steeds meer bezig met milieubewust en duurzaam ondernemen. Zeker in Nederland zijn we enorm goed bezig als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als je je kantoor gaat inrichten is rekening houden met het milieu dan ook zeker belangrijk. Zorg ervoor dat afval gescheiden kan worden, koop duurzame kantoormeubelen en kies bijvoorbeeld voor een groene muur van planten op kantoor.

Tip 5. Fijne verlichting

Tegenwoordig kiezen veel kantoorpand eigenaren voor LED verlichting. Dit is de energiezuinigste manier om je kantoor te verlichten. Het is hierbij wel belangrijk om de juiste verlichting te kiezen. Zorg voor de juiste licht temperatuur.


Naar het overzicht