27-01-2016

Overname Kantoorpanden.nl

Onlangs hebben wij, Bedrijfsvastgoed.nl, de website Kantoorpanden.nl overgenomen. Wij zijn erg blij met dit goede begin van 2016 en willen u er dan ook graag meer over vertellen!

Kantoorpanden.nl

Kantoorpanden.nl is een website waar makelaars, bedrijven of particulieren bedrijfspanden, kantoorruimtes, winkelruimtes of ander onroerend goed aan kunnen bieden. Door een pand op Kantoorpanden te koop of te huur aan te bieden, wordt het pand meer onder de aandacht gebracht en is er een grotere kans op verkoop of verhuur. Kantoorpanden.nl heeft maandelijks namelijk tienduizenden bezoekers en wanneer u uw pand aanbiedt op de website, bent u meteen verzekerd van een opname in de zoekresultaten van Google en wordt uw pand in de nieuwsbrieven genoemd.

Het is gemakkelijk een pand aan te bieden op Kantoorpanden.nl, want in 2 stappen staat uw bedrijfspand al online! U heeft bij het aanbieden de keuze uit zakelijk aanbieden of professioneel aanbieden, waardoor u goed kunt inspelen op de doelgroep. Daarnaast is het ook erg gemakkelijk en gratis voor geïnteresseerden om te reageren of een bod uit te brengen op uw aangeboden pand. Contact opnemen gaat snel en eenvoudig en binnen no-time heeft u een bezichtiging geregeld! Kunt u uw pand dus maar moeilijk kwijtraken of bent u opzoek naar een geschikt pand? Neem dan eens een kijkje op Kantoorpanden.nl!

Wij zijn erg blij met dit nieuwe zusterbedrijf en we hopen u dan ook snel terug te zien en te mogen helpen op Kantoorpanden.nl!

Naar het overzicht