ID: 1618 Bruincafé in Leidschendam

2265AD Den Haag (Den Haag, ZH) (11x bekeken)

Omschrijving

Het Bruin Café de Bolle in Leidschendam-Voorburg is “the place to be” voor een gezellig avondje uit met vrienden en bekenden. In het cafe proef je de rijke historie die het sfeervol ingerichte cafe met zich mee brengt. Naast het aantal tafels waaraan je gezellig kunt zitten vind je er een lange bar waaraan het goed vertoeven is! 
 
Dit gezellig ingerichte bruincafé kunt u vinden op het vernieuwde Damplein in Leidschendam, met de gezellige sluisjes op steenworp afstand.  
 
Het café staat bekend om de ongedwongen sfeer, en is een prima plek voor een jubileum, doopfeest, communie, bruiloft, personeels- of verenigingsfeest, receptie, koffietafel, verjaardag, reünie of zo maar een feestje! Kortom gewoon een gezellige plek voor jong en oud!  
 
Op dit moment is het café geopend op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag van 16:00 tot 01:00 uur en vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 02:00 uur. 
 
Er is een compleet ingerichte keuken met professionele luchtafzuiging, vetafscheider en keukenapparatuur. Twee jaar geleden is er een nieuwe airco geplaatst.  
 
Overname van het café is zonder brouwerijverplichtingen. De hoge speelautomatenomzet is ruim voldoende om alleen al de huur van te kunnen betalen.    
 
Neem gerust een kijkje en voor eventuele vragen kunt u altijd bellen. 
 
Nadere informatie:  via info@vds-horeca.nl  of  070- 330 66 87 




Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Aan het gezellige en vernieuwde Damplein in Leidschendam
Adres:
Damplein 33
Postcode:
2265AD
Huur/koop:
Prijs:
65000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 65000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio