Kantoorruimte, Kromme Gat 23 te Hardinxveld -Giess…

3372 DH Hardinxveld-Giessendam (Hardinxveld-Giessendam, ZH) (260x bekeken)

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kantoorruimte die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf? Deze kantoorruimte, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam is vanaf 1 juli beschikbaar en biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle werkomgeving.

Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd door een ruime en uitnodigende kantoor/ontvangstruimte. Hier kunt u uw klanten en bezoekers ontvangen. De aanwezigheid van een keuken en een toilet op dezelfde verdieping zorgen voor extra gemak en comfort.

Op de eerste verdieping vindt u een kantoorruimte van 25m², voor uw dagelijkse werkzaamheden, en een vergaderruimte van 20,2m², ideaal voor het houden van bijeenkomsten. De overloop biedt voldoende ruimte voor extra werkstations of opslag. Deze kantoorruimte aan de Kromme Gat 23 is gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt de omgeving een rustige en inspirerende werksfeer. Bij het kantoorpand is ook een parkeerplaats aanwezig.

 

Algemene kenmerken

-Plaats: Hardinxveld-Giessendam

-Postcode: 3372DH

-Adres: Kromme Gat 23

-Beschikbaarheid: per direct

 

Begane grond

-Kantoor/ontvangstruimte

-Keuken

-Toilet

 

Eerste verdieping

-Kantoorruimte 25m²

-Vergaderruimte 20,2m²

-Overloop

 

Huurprijs

De Huurprijs bedraagt: €1500 exclusief btw Wilt u het object bezichtigen? Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0183-631150.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Hardinxveld-Giessendam
Adres:
Kromme Gat 23
Postcode:
3372 DH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€1.500

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hardinxveld-Giessendam
Prijs:
€1.500
Meer informatie via
Rawo vastgoed


Delen: